Julkaisupankki

Tältä sivulta löydät oppaamme, julkaisumme, webinaaritallenteemme ja podcast-jaksomme.

Happywoman

Oppaat ja julkaisut

Oppaat Feautered image
01.12.2023

Opas onnistuneeseen pilvisiirtymään

Oppaassa kerromme, mitä asioita tulisi huomioida pilveen siirtymisen eri vaiheissa. Avaamme myös kuinka sovellusten osalta voidaan arvioida, mitä mahdollisuuksia on tuottaa niitä moderneja teknologioita hyödyntämällä – liiketoiminnan ehdoilla.
Oppaat Feautered image

Intran ostajan opas

Olemme koostaneet intran ostajan matkan, joka auttaa sinua ja tiimiäsi järjestäytymään intranet-projektin alussa. 
Oppaat Feautered image

IAM-ratkaisun ostajan opas

Hyvin hoidetun tietoturvan ytimessä on automatisoitu identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM). Se turvaa organisaation päivittäisen työn edellytykset ja tehokkuuden. Lue oppaastamme vinkit organisaatiollesi sopivimman ratkaisun valintaan!

Podcast-jaksot

Feautered image

Kyberturvallisuus vaatii pehmeitä arvoja

YTK:n Chief Information Officer Satu Koskinen saapuu Ajattelemisen aihetta -podcastin vieraaksi kertomaan johdon roolista kyberturvallisuuden toteutumisessa. Eli korvat hörölle, arvon yritysjohtajat: tässä jaksossa pureudumme erityisesti johdon roolin kehittämiseen yrityksen kyberturvallisuuden parantamiseksi.
Feautered image

Moderni työ ja tekoäly

Advania UK:n palvelujohtaja Chris O'Brien on myös Microsoftin MVP-tason tekoälytietäjä – ei siis löydy parempaa haastateltavaa kertomaan, miten tekoälyn laantumaton voittokulku vaikuttaa liiketoimintaan käytännön tasolla tänään ja tulevaisuudessa. Huom: jakso on englanninkielinen.
Feautered image

Hybridityö on muutakin kuin Teams-kokouksia

Microsoftin Kalle Saarikannas vetää Modern Workplace -liiketoimintaa Suomessa. Jaksossa Kalle kertoo siitä, kuinka hybridityö on muuttanut ja muuttaa jatkossakin työn johtamista ja työkulttuuria. Käsittelemme myös sitä, miten teknologian kehitys tukee ja mahdollistaa mielekkään työskentelyn sijainnista riippumatta.
Feautered image

Miten low code muuttaa työelämää?

Fortumin Terho Antila on paitsi Microsoft-arkkitehtuurin osaaja, hän myös vetää Fortumilla niin sanottua low code -kehittämistä. Keskustelemme Terhon kanssa muun muassa digitaalisten välineiden kehityksestä ja vaikutuksesta työelämään – erityisesti siitä, mitä on low code ja miten se voi muuttaa ja kehittää modernia digitaalista työympäristöä.

Webinaaritallenteet

Microsoft 365 Feautered image
13.03.2024

Keep on Track 13.3.2024

Webinaarissa kävimme jälleen läpi tuoreimmat uutiset Microsoft-rintamalta sekä miten Copilot for Microsoft 365 on kehittynyt entisestään. Kävimme myös läpi mm. Teamsin käyttökokemukseen liittyviä päivityksiä ja Microsoft Loopia.
Microsoft 365 Feautered image
12.12.2023

Työhyvinvoinnin johtaminen etä- ja hybridityössä

Miten johtaa työhyvinvointia, kun fyysisiä kohtaamisia toimistolla tulee vähemmän? Microsoft Viva tarjoaa tähän useita mahdollisuuksia! Voisiko työntekijäkokemusta mittaavat Viva Pulse, Viva Insights tai Viva Glint helpottaa myös teidän organisaationne työhyvinvoinnin johtamista ja seurantaa? Katso tallenne 12.12.2023 pidetystä LinkedIn Livestä!
Microsoft 365 Feautered image
15.11.2023

Keep on Track 15.11.2023

Tässä webinaarissa kävimme jälleen läpi tuoreimpia uutisia Microsoft 365 -rintamalta sekä demosimme Microsoft 365 Copilotin käyttöä. Agendalta ei puuttunut myöskään Microsoft Ignite. 
Microsoft 365 Feautered image
16.08.2023

M365 Keep on Track 16.8.2023

Tässä webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia M365-ympäristön uutuuksia: Microsoft Copilot, Bing Chat for Enterprise, Microsoft SharePoint, Microsoft Teams, Viva Suite, Microsoft Loop.