Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop on työpöydän ja sovellusten virtualisointipalvelu, joka toimii pilvessä.
Manintheoffice

Edistä digityön tehokkuutta ottamalla käyttöön Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop on Microsoftin tarjoama pilvipohjainen virtuaalityöpöytäratkaisu.
Se mahdollistaa organisaatioille virtuaalityöpöytien luomisen ja hallinnan Microsoft Azuren avulla. Käyttäjät pääsevät työpöytäsovelluksiin ja -resursseihin lähes millä tahansa laitteella ja mistä tahansa toimivan internet-yhteyden avulla. 

Azure Virtual Desktop (AVD) on rakennettu Microsoft Azuren tehokkaalla suojauksella, skaalautuvuudella ja joustavuudella suojaamaan etätyöntekijöidesi käyttämiä liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja. Varsinkin aloilla, joissa käsitellään sensitiivistä tietoa, tietoturvasta ei kannata tinkiä. 

Azure Virtual Desktop -palvelun hyödyt

  • Saat parhaan virtualisoidun työpöydän käyttäjäkokemuksen loppukäyttäjillesi.
  • Saat tehokkuutta ja helppoutta kokonaisratkaisun hallintaan.
  • Tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta on helppo hallita.
  • Maksat vain tarvitsemastasi kapasiteetista ja lisensseistä.

Kiteytettynä Azure Virtual Desktop tarjoaa joustavan, kustannustehokkaan, turvallisen ja skaalattavan ratkaisun, joka tukee modernia työskentelytapaa ja etätyötä.

LATAA OPAS

Mikä on Azure Virtual Desktop ja kenelle se sopii?

Etätyö ja muuttuneet tavat tehdä töitä ovat lisänneet tarvetta paikkariippumattomille työpisteille. Yksi ratkaisu järjestää työpisteet modernilla tavalla on ottaa käyttöön virtuaalinen työpöytä.

Olemme laatineet aiheeseen liittyvän oppaan, jonka luettuasi saat selkeän käsityksen palvelusta ja siitä kenelle se sopii. 

Citrix vai Azure Virtual Desktop?

Citrixiltäkin löytyy virtuaalinen työpöytäratkaisu. Microsoft Azure Virtual Desktopin etuna Citrixiin verrattuna on ensisijaisesti integrointi Microsoft 365 -pakettiin ja kaikkiin siihen liittyviin sovelluksiin. Jos yrityksellä on Microsoft 365 Enterprise -käyttöoikeus, Windows-käyttöoikeudet Azure Virtual Desktopiin ovat jo olemassa. Tämä tuo etuja kustannussäästöjen ja integroitavuuden muodossa.

Pilven monet kulmat -talkshow

Azure Virtual Desktop

Tervetuloa tutustumaan Azure Virtual Desktop -sovellukseen syvällisesti! Olet juuri löytänyt oikean paikan, jos olet kiinnostunut optimoimaan työskentelyäsi pilviteknologian avulla. Tässä 24 minuutin mittaisessa videossa asiantuntijamme Jarkko Särkimäki ja Arto Happonen avaavat Azure Virtual Desktopin monipuolisia mahdollisuuksia ja etuja liiketoiminnallesi.

Valmistaudu perehtymään innovatiiviseen ratkaisuun, joka vie työskentelyn uudelle tasolle.
Klikkaa play
-painiketta ja astu sisään tulevaisuuden työympäristöön! 

Jos Youtubesta upotettu video ei näy sivulla, klikkaa tästä.

video cover
TEHOA DIGITYÖHÖN

Ota käyttöön Azure Virtual Desktop

Tutustu ajankohtaisiin blogikirjoituksiimme

Azure Virtual Desktop

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut Azure Virtual Desktopista ja sen käyttöönottoon liittyvästä työpajasta, jätä meille yhteydenottopyyntö!