advania265sp-1920x1080

Microsoft 365 -konsultointi ja koulutukset

Varmista Microsoft-ratkaisujen tehokas käyttö ja paranna digitaalista työpäiväkokemusta Advanian kanssa

Tukea Microsoft-tuoteperheen ratkaisuiden käyttöönottoihin ja apua jo olemassa oleviin ratkaisuihin

Ota Advanian asiantuntijat avuksi, jos kaipaatte tukea jo käyttöönotetuissa Microsoft-tuoteperheen ratkaisuissa tai mietitte uusien ratkaisujen käyttöönottoa. Microsoft 365 -ratkaisuiden hyödyt lunastetaan täysin vasta, kun koko organisaatio on sitoutunut uusiin toimintatapoihin ja sisäistänyt ne.

Tarjoamme asiantuntevaa Microsoft-konsultointia, jonka ytimessä ovat suunnittelu ja työtapojen kehitys sekä pilotointi ja tuki jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme Microsoft 365 -ratkaisujen hyödyntämiseen myös valmiita koulutuspaketteja, joiden sisältö räätälöidään organisaatiosi tarpeet huomioiden.

Microsoft 365 -koulutuspaketit

Valmiit koulutuspaketit ovat tehokas tapa kehittää yrityksen M365-ympäristöjen käyttöä. Koulutuspakettien tarkempi sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Manintheoffice
Digitaalisen työn johtaminen

Kehitämme digitaalisia työympäristöjä sekä työtapoja

Digitaalisen työn johtamisessa tulee aina huomioida yksilö- ja tiimitarpeet sekä yrityskulttuuri. Muutos alkaa yksilöistä, tiimeistä ja heidän työtavoistaan. Autamme valitsemaan, käyttöönottamaan sekä hyödyntämään Microsoft-ympäristöjä. Huomioimme aina yrityksen ja ennen kaikkea sen henkilöstön tarpeet.
advania278sp_600x600
Ota täysi hyöty irti M365-ympäristöstä

Tehosta Microsoft 365 -ympäristöä ja vie virtuaalinen tiimityö uudelle tasolle Orchestryllä

Oletko juuri aloittanut M365:n käytön vai kenties kamppailemassa hallitsemattoman Teams-ympäristön kanssa? Tai haluatko kiihdyttää ja tehostaa Teamsin käyttöä organisaatiossasi?

Orchestry auttaa maksimoimaan Microsoft-investointisi arvon, pitämään hallinnointikulut kurissa sekä tehostamaan toimintaa ja virtuaalista tiimityötä koko organisaation laajuisesti. Tutustu Orchestryyn lisää alta tai tilaa demo vaikka heti!

Search
Nykytilanteen selvitys ja kehityskohteiden tunnistaminen

Haluamme aina ymmärtää asiakaskohtaisesti nykytilanteen sekä tarvittavat kehityskohteet nykyisissä työtavoissa.

 
Service Provider
Työkalujen roolitus

Tietotyössä käytettävien ohjelmistojen skaala on valtava. Tehokas, selkeä ja miellyttävä työ vaatii selkeyttä siihen, mitä työkalua käytetään mihinkin tarkoitukseen.

Agreement
Työtapojen pilotointi, hallintamalli ja yhteinen pelikirja

Luomme yhdessä asiakkaan kanssa yritykselle käyttöön hallintamallin sekä pelikirjan, joiden avulla kokonaisuus on helpompi pitää kasassa lanseerauksen jälkeen.

Arrow Right
Käyttöönoton suunnittelu ja uusien toimintatapojen jalkautus

Olemme asiakkaan toiveiden mukaan tukena uusien toimintamallien jalkautuksessa koko henkilöstölle.

M365 Keep on Track -webinaarit

Keep on Track -webinaarimme auttavat pysymään M365-maailman uudistuksissa mukana

Katso myös

Katso lisää asiakastarinoitamme
Katso lisää blogikirjoituksiamme
Microsoft 365 -ratkaisujen hyödyntäminen

Haluatko kuulla lisää?

Jos kaipaat tukea Microsoft-tuoteperheen ratkaisuiden käyttöönottoon, apua jo olemassa oleviin ratkaisuihin tai digitaalisten työtapojen kehittämiseen, laita meille yhteydenottopyyntö!