Microsoft-500x200-new
Varaa aika demoon

Modernit hybridityön ja esitystekniikan ratkaisut esittelyssä

Tukevatko organisaatiosi työkulttuuri ja käytössä oleva teknologia hybridityötä parhaalla mahdollisella tavalla?

Töiden tekemisen tulee olla sujuvaa ajasta ja paikasta riippumatta. Työympäristö elää ja kehittyy jatkuvasti, ja erityisesti vuodesta 2020 alkaen muutos on ollut erityisen iso. Digitalisaation myötä etä- ja hybridityö vaatii käyttäjiltä, työasemilta ja ohjelmistoilta joustavuutta ja uusia tapoja toimia. 

"Hybridityö vaatii organisaatioilta panostamista niin työkulttuurin kehittämiseen kuin hybridityötä helpottavien teknologioiden hyödyntämiseen. Parhaimmillaan teknologia yhdistää digitaalisen ja fyysisen maailman saumattomaksi kokonaisuudeksi, jossa jokainen työntekijä voi osallistua ja vaikuttaa huolimatta siitä, missä, milloin ja miten hän työskentelee”, kertoo Microsoftin Work Trend Index -tutkimus.

Oikeilla laitteilla, ohjelmistoilla, modernilla identiteetin- ja pääsynhallinnalla sekä työyhteisön yhteisillä pelisäännöillä työntekijät pystyvät tekemään yhdessä töitä saumattomasti, mistä vain ja milloin vain. Henkilöstön sujuva digitaalinen työpäiväkokemus palvelee myös asiakkaitanne ja muita sidosryhmiä.   

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme! Pääset kuulemaan ja keskustelemaan moderneista hybridityön ja esitystekniikan ratkaisuista sekä mahdollisuuksista. 

Agenda

  • Tervetuloa 
  • Mitä tutkimukset kertovat työn muutoksesta? 
  • Pelisäännöt modernin työn aikakaudella
  • AV on nyt NIAV – Moderni esitystekniikan ympäristö ja sen mahdollisuudet
  • Moderni esitystekniikan käyttöönottoprosessi ja -projekti
Tilaisuuden kesto on noin 2,5 tuntia. Kiinnostaisiko kuulla lisää – varaa aikasi tapaamiseen!

Paikka:

Advania Finland Oy
Tekniikantie 14, 02150 Espoo

Syksyn aikana tilaisuuksissa mukana  Advanialta Maija-Reetta Ristimäki, Consultant ja Niko Eskelinen, Customer Experience Manager. 

NikojaMaija-Reetta

Täytä oheinen lomake ja ilmoittaudu demo-tilaisuuteen!