masma89666

Microsoft Viva

Entistä parempi digitaalinen työpäiväkokemus

Microsoft Viva käyttöön vaivattomasti

Microsoft Viva on kuuden sovelluksen alusta, joka mahdollistaa entistä paremman digitaalisen työpäiväkokemuksen. Microsoft Viva tarjoaa työkaluja mm. oppimiseen, hyvinvointiin ja tiedon parempaan löydettävyyteen.

Vivan toiminnallisuudet integroituvat suoraan osaksi Microsoft 365 -ympäristöjä. 

Työkalut ja toiminnallisuudet

Alla Microsoft Vivaan sisältyvät työkalut ja lyhyet kuvaukset niiden tuomista mahdollisuuksista.

Viva Connections

Viva Connections parantaa tiedon löydettävyyttä. Kyseessä on Microsoft Teamsiin integroitava lisäosa, joka mahdollistaa pääsyn yksilöityyn digitaaliseen työympäristöön. Viva Connectionsin avulla sisäiset materiaalit on mahdollista tuoda helposti työntekijöiden saataville. 

Ota yhteyttä

Viva Insights

Viva Insights tarjoaa käyttäjälle personoituja suosituksia, jotka auttavat ylläpitämään hyvinvointia työpäivien aikana. Viva Insights suosittelee muun muassa taukoja, oppimiseen keskittymistä sekä vahvistamaan vuorovaikutusta muiden kollegoiden kanssa. Jokaiselle käyttäjälle yksilöidyt suositukset ovat vain käyttäjän itsensä nähtävissä.

Ota yhteyttä

Viva Learning

Viva Learning on nimensä mukaan koulutuksiin ja ammatilliseen kehittymiseen keskittyvä sovellus. Sen avulla kaikki yrityksen sisäiset ja kolmannen osapuolen koulutusmateriaalit on mahdollista hallinnoida keskitetysti työntekijöiden saataville.

Ota yhteyttä

Viva Topics

Viva Topics on tekoälyä ja dataa hyödyntävä sovellus. Se parantaa tiedon löydettävyyttä kuten Viva Connections, mutta hieman eri kulmalla. Sovellus tuo yhteen haettuun aiheeseen keskittyviä dokumentteja, keskusteluita, videoita ja ihmisiä. 

Ota yhteyttä

Viva Goals

Viva Goals on ratkaisu tavoitteiden asettamiseen sekä tavoitteiden ja avaintulosten hallintaan. Se linkittää tiimit organisaatiosi strategisiin prioriteetteihin, auttaa parantamaan tuloksia ja edistää yrityksen menestymistä.

Ota yhteyttä

Viva Engage

Viva Engage yhdistää organisaatiosi ihmiset työntekijäyhteisöjen ja keskustelujen kautta.

Ota yhteyttä
Microsoft Viva

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella digitaalisen työpäiväkokemuksen parantamisesta organisaatiossasi, laita meille yhteydenottopyyntö!