Liiketoiminta-
palveluiden turvaaminen

Uuden sukupolven palvelimien ja sovellusten suojaamiseen tarkoitettu palvelu

Turvallisuus
Toimi fiksusti

Maailma muuttuu

Valitettavasti erilaiset tietoturvauhkat ja -hyökkäykset ovat yleistyneet. Erityisesti kiristyshaittaohjelmat (ransomware) kehittyvät nopeasti. Digitalisoituvat liiketoiminnat ovat suojaamattomina alttiita vakaville häiriöille. 

Advania tuottaa palveluna kiristyshaittaohjelmasuojan, joka auttaa organisaatiota toipumaan kaikista kyberhyökkäysskenaarioista minuuteissa, ja jotka vastaavat myös viranomaisvalvonnan ohjeistuksia. 

Draas
Turvaa selusta

Disaster Recovery

Kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin. Advanian Disaster Recovery -palvelu kahdentaa asiakkaan konesalin datan reaaliaikaisesti ja automaattisesti Suomessa sijaitseviin konesaleihin. Asiakkaiden palvelut ja data turvataan siis toiseen sijaintiin, eli varaympäristöön. 

Vikatilanteessa asiakkaan palvelut käynnistetään varaympäristöstä vikaa edeltävästä palautuspisteestä minuuteissa, ja asiakkaamme voi jatkaa toimintaansa normaalisti. 

Palvelu mukautuu erilaisiin ympäristöihin, ja varmistustiheys sekä varmistetun tiedon säilytysaika voidaan määritellä tarpeiden mukaiseksi. Palautepisteväli voidaan määrittää alimmillaan 15 sekuntiin. 

 

Nauti eduista

Palvelun hyödyt

  • Palvelut ovat aina ajan tasalla ja suojassa kaikissa tilanteissa. 
  • Palvelut datoineen ovat käynnistettävissä toisesta sijainnista jopa minuuteissa. 
  • Yrityksen tietohallinto voi helposti todentaa palveluiden toiminnan. 
  • Disaster Recovery palveluna säästää kustannuksia verrattuna omaan Disaster Recovery -investointiin.  
Happywoman
Asiakastarina

SFS ry toi pilven omaan konesaliin

SFS haki uutta modernia kumppania ja uutta tapaa ostaa palvelua ja luotettavaa selkänojaa mahdollisten haasteiden varalle. Tavoitteena oli omien asiantuntijoiden vapauttaminen perusylläpidosta omien järjestelmien kehittämiseen ja loppuasiakkaiden palvelemiseen.

HALUAISIMME KUULLA SINUSTA

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!