Liiketoiminta-
palveluiden turvaaminen

Varmista toiminnan jatkuvuus häiriötilanteissa

Turvallisuus
Liiketoimintapalveluiden turvaaminen

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus häiriötilanteissa

Liiketoiminnan jatkuvuuden vaarantumisen yleisimpiä syitä ovat järjestelmä- ja ohjelmistovirheet. Nykyaikaisen liiketoiminta-IT:n rakentuessa poikkeuksetta monimutkaisesta, toisiinsa sidottujen ja lomittuneiden sovellusten ja järjestelmien verkosta on tuon kokonaisuuden suojaaminen perinteisillä varmistusmenetelmillä mahdotonta.

Erityisesti kiristyshaittaohjelmat (ransomware) kehittyvät nopeasti. Digitalisoituvat liiketoiminnat ovat suojaamattomina alttiita vakaville häiriöille. 

Advanian jatkuuden hallinnan palvelut kattavat myös kiristyshaittaohjelmasuojan, joka auttaa organisaatiota toipumaan kaikista kyberhyökkäysskenaarioista minuuteissa. Palvelu vastaa myös viranomaisvalvonnan ohjeistuksia. 

Modern_workplace
Turvaa selusta

Häiriöpalautuminen

Kaikkia munia ei kannata laittaa samaan koriin. Advanian Disaster Recovery -palvelu kahdentaa asiakkaan konesalin datan reaaliaikaisesti ja automaattisesti Suomessa sijaitseviin konesaleihin. Asiakkaiden palvelut ja data turvataan siis toiseen sijaintiin eli varaympäristöön. 

Vikatilanteessa asiakkaan palvelut käynnistetään varaympäristöstä vikaa edeltävästä palautuspisteestä minuuteissa, ja asiakkaamme voi jatkaa toimintaansa normaalisti. 

Palvelu mukautuu erilaisiin ympäristöihin. Tiedon suojaamiseen liittyvät yksityiskohdat voidaan määritellä liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Palautuminen voidaan suorittaa jopa sekuntien tarkkuudella.

Nauti eduista

Palvelun hyödyt

  • Palvelut ovat aina ajan tasalla ja suojassa kaikissa tilanteissa. 
  • Palvelut datoineen ovat käynnistettävissä toisesta sijainnista jopa minuuteissa. 
  • Yrityksen tietohallinto voi helposti todentaa palveluiden toiminnan. 
  • Disaster Recovery palveluna säästää kustannuksia verrattuna omaan Disaster Recovery -investointiin.  

Lue lisää blogistamme

Liiketoimintapalveluiden turvaaminen

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella jatkuvuuden hallinnan ja häiriöpalautumisen ratkaisuistamme, laita meille yhteydenottopyyntö!