Tapahtumat ja webinaarit

Järjestämme asiakkaillemme vuoden aikana erilaisia tilaisuuksia ja webinaareja, joissa kerromme kattavasti IT-alan uusimmista ratkaisuista ja palveluista. Olemme myös mukana useissa kumppaneidemme tapahtumissa. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tapahtumat ja mielenkiintoiset webinaarit ja voit myös ilmoittautua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme!

Tulevat tapahtumat:

Tällä hetkellä ei avoimia tapahtumia. Alla linkkejä menneisiin tapahtumiin. 

 

Jäikö webinaari näkemättä? Ei hätää - videotallenteet ovat turvassa ja nähtävillä. 

Webinaari_120821

Webinaari | 12.8.2021

Miksi Microsoft 365 -ympäristö tarvitsee ulkoiset varmistukset?

Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Tallenteen katsottuasi tiedät, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä eri palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 

Katso webinaaritallenne

Webinaari_M365_kovennus

Webinaari | 3.6.2021

Miten koventaa Microsoft 365-ympäristön tietoturvaa?

Vaikka Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Tallenteessa on 6 selkeää vinkkiä tietoturvan koventamiseksi. 

Katso webinaaritallenne 

Webinaari_21.5.2021

Webinaari | 21.5.2021

Tiedätkö mitä IT-ympäristössäsi oikein tapahtuu? | Miten tunnistaa uhkia ja suojata liiketoimintaa?

Webinaarissa käydään läpi, minkälaisia tietoturvauhkia on tällä hetkellä liikkellä, miten ne voidaan tunnistaa ja miten niihin voidaan reagoida ja minimoida riskit. 

Katso webinaaritallenne

ContactCenter_ja_CRM

Webinaari | 4.3.2021

Miten varmistetaan hyvä asiakaskokemus ja säilytetään tehokkuus käytettäessä CRM-järjestelmää Contact Centerissä?

Webinaarissa käytiin läpi miten, Contact Center (Genesys Cloud) ja CRM -järjestelmät (Salesforce) toimivat integroidusti yhdessä erilaisia käyttötapauksia esitellen.

Katso webinaaritallenne

VDI_virtuaalinen_tyopoyta

Webinaari | 16.2.2021

Kuinka mahdollistaa tehokas etätyöskentely Windows Virtual Desktopin avulla?

Yrityksillä on täsmälleen samoja IT-tarpeita organisaation koosta riippumatta. PK-yrityksissä mahdollisuudet ovat vaan rajallisemmat organisaation koosta johtuen. Parempaa tuottavuutta ja työskentelyä ajasta ja paikasta riippumatta tuo virtuaalityöpöytäpalvelun avaimet käteen -ratkaisu.

Katso webinaaritallenne

LI_4_askelta_pilveen

Webinaari | 28.1.2021 

Kuinka viedä työkuormat hallitusti Azure-pilveen?

Onnistunut pilvisiirtymä edellyttää uusien pilven tuomien mahdollisuuksien ja teknologioiden hyödyntämistä tuotannossa. Olemassaolevien työkuormien siirto pilveen sellaisenaan on harvoin asiakkaalle paras ratkaisu. 

Katso webinaaritallenne

Webinaari_AutopilotjaIntune

Webinaari | 10.12.2020

Kuinka modernisoit päätelaitteiden käyttöönoton ja hallinnan Windows Autopilotin ja Microsoft Intunen avulla?

Kuuntelemalla saat tietoa, miten luoda Autopilotin ja Intunen avulla ympäristö, jossa työntekijät voivat käyttää haluamiaan laitteita ja sovelluksia.

Katso webinaaritallenne

Miksi asiakas tarvitsee julkipilveä?

Webinaari | 18.11.2020

Miksi asiakas tarvitsee julkisen pilven hallintamallia?

Miksi pilvialustat tarvitsevat erillisen hallintamallin ja kuinka pilvi saadaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteita? Pilvipalveluista saa parhaan kokonaishyödyn, kun sovelletaan yhteisiä periaatteita ja yhtenäisiä ratkaisuja liiketoiminnan tarpeista riippumattomissa asioissa. Julkisen pilven hallintamalli mahdollistaa ketteryyden liiketoiminnan palvelemisessa, mutta tuottaa tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden.

Katso webinaaritallenne

Webinaari_Microsoft365_hallintaan

Webinaari | 29.10.2020

Microsoft 365 hallintaan. 

Kuinka luoda hyvä hallintokäytäntö ja kehityssuunnitelma palveluiden kehittämiseksi? Kuinka havaita tietoturvauhat ja reagoida niihin Microsoft 365 -palvelun avulla? Katso ja kuuntele parhat vinkit Microsoft 365 -palvelun hallintaan. 

Katso webinaaritallenne

 

Virtuaalinen_asiakastapahtuma_20200921-1

Webinaari | 21.9.2020

Advanian ja F-Securen yhteinen virtuaalinen asiakastapahtuma 

Kuinka varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden muuttuneessa työympäristössä? Millainen on yritysverkon rooli tietoturvassa – onko sillä enää roolia? 

Mukana keskusteluissa F-Securelta Anssi Korpilaakso ja Juha-Matti Järviranta Advanialta.  

Katso webinaaritallenne

 

Webinaari_09092020

Webinaari | 9.9.2020

Miten kovennat Microsoft 365 ympäristön tietoturvaa?

Microsoft 365 -palvelussa on jo oletuksena käytössä laaja valikoima valmiiksi määritettyjä suojausominaisuuksia, vaatii palvelun tietoturvallinen hyödyntäminen myös sinua asiakkaana ottamaan vastuun organisaatiosi käyttäjien identiteetin, datan sekä päätelaitteiden turvaamisesta. Katso tallenteesta, miten kovennat olennaisesti Microsoft 365 -palveluidesi tietoturvaa. 

Katso webinaaritallenne

 

Webinaari_27082020_Thumb.jpg

Webinaari | 27.8.2020

Miksi Microsoft 365 tarvitsee ulkoiset varmistukset?

Microsoft vastaa Office -palvelun infrastruktuurista, mutta data on aina asiakkaan vastuulla. Yritykset omistavat ja ovat vastuussa omasta datasta riippumatta siitä, missä palvelussa data sijaitsee. Osallistumalla webinaariin opit, miten Microsoft 365 -palvelun toiminnallisuus on turvattu sekä mitä palautusvaihtoehtoja palvelussa on tarjolla. 

Katso webinaaritallenne

Webinaari_Kapasiteetin elinkaarikustannukset

Webinaari | 3.6.2020

Kapasiteetin elinkaarikustannukset selville – kuinka säästät 30%?

Vertailussa mukana oma investointi – konesali pilvestä – julkipilvi. 

Mistä IT-kustannukset syntyvät?  Mistä komponenteista kokonaisuus koostuu? Mukana keskusteluissa Sandor Warmerdam, Nutanixilta ja Ville Laiho Advanialta. 

Katso webinaaritallenne

 

 

Webinaari_konesali

Webinaari | 29.4.2020

Ainutlaatuinen konesali ilman alkuinvestointeja?

Mitä jos olemassa olisi pilvipohjainen alusta,  jonka työkalut ja palvelut olisi suunniteltu toimimaan turvallisesti yhdessä muiden konesali- ja pilviympäristöjesi kanssa? Jos oma konesalisi toimisi kuin julkipilvi, millainen se olisi? Pidimme aiheesta webinaariin 29.4. – Katso webinaaritallenne linkin takaa. 

Katso webinaaritallenne

Webinaari_Tietoturva

Webinaari | 8.4.2020

Onko toimitusketjusi tietoturva kunnossa?

Miten toimitusketjujen kautta päästään hyökkäämään? Onko kumppaneillasi tietoturva-asiat kunnossa? Miten varmistat, että eri palveluntuottajasi ovat hoitaneet tietoturvansa kuntoon?

Mukana keskusteluissa F-Securelta Antti Laatikainen ja Juha-Matti Järviranta Advanialta.  

Katso webinaaritallenne