Meistä

Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1500 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisen laatu- ja turvallisuusstandardin ISO 27001 mukaisesti. Palvelemme monipuolisesti eri asiakasryhmiä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Advania on asiakkailleen älykkäiden ICT-ratkaisujen kokonaistoimittaja ja palveluyritys, joka tuottaa palveluja elinkaaren toteutuksesta ylläpitoon ja kehitykseen. Kattaviin palveluihimme kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, Digitaalinen työympäristö,  Konsultointipalvelut ja Managed Services. 

Autamme asiakkaitamme aina strategian laatimisesta suunnitelmien toteutukseen ja ylläpitoon. Advanialta saat aina ihmisen, joka ennakoi kanssasi tulevaisuutta ja tuo luoksesi parhaan käytännöt, etukenossa. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat asiakkaiden liiketoiminnan ja strategisten haasteiden syvällinen ymmärtäminen sekä joustavuus hankkeiden toteutuksessa.

Advania – Partnership beyond technology. 

 

 

Juuremme ovat Islannissa, mutta toimimme paikallisesti Suomessa

Advanian toiminta juontaa juurensa aina vuoteen 1939, jolloin islantilainen toimistotarvikkeita kauppaava yritys EJS perustettiin Reykjavikiin. Advania Ab syntyi vuonna 2012, kun Skýrr-konserniin sulautunut EJS yhdistyi ruotsalaisen Kerfin ja norjalaisen Handsin kanssa.

1.4.2019 suomalainen Vintor Oy liittyi osaksi Advaniaa. 

8.1.2020 Advania osti pitkän kokemuksen omaavan ICT-palveluiden ammattilaisen, Accountor ICT:n.
Lue lehdistötiedote täältä: https://bit.ly/2uImjTS

23.6.2021: Advania vahvisti asiantuntijapalveluiden tarjontaa Suomessa ostamalla Bevericin Oy:n.
Lue lehdistötiedote: https://blogi.advania.fi/advania-vahvistaa-asiantuntijapalveluiden-tarjontaansa-suomessa-ostamalla-bevericin

 

Nainen_rekry
Rekry_2

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Menestyäkseen koko organisaation on kuljettava samaan suuntaan. Kokonaisvaltainen palvelu tarkoittaa sitä, että Advania on asiakkaan tukena matkan jokaisella askeleella.

Miksi valita meidät? 

  • Järkeistämme IT:tä ihmislähtöisesti.
  • Autamme optimoimaan liiketoimintasi prosessit
  • Olemme vaivattomien ja vastuullisten hankintojen elinkaarikumppani
  • Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja sertifioidut asiantuntijat

Lue, miten olemme onnistuneet auttamaan asiakkaitamme.


Asiakastarinat