Meistä

Advania on yksi Pohjoismaisen IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on lähes 2600 työntekijää 27 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Suomessa Advania on vahvassa kasvuvauhdissa. Yhtiön liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on jo lähes sata työntekijää. Advanian suomalaiset ja pohjoismaiset asiakkaat toimivat yhteiskunnan kaikilla alueilla, julkissektorista teollisuuteen ja palvelualoille.

Asiakaslähtöisyys

IT on ennen kaikkea ihmisten välistä yhteistyötä. Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaiden elämä helpoksi ja edistää heidän toimintaansa. Toimimme pitkäkestoisissa, luottamukseen perustuvissa kumppanuuksissa, yhteisiin tavoitteisiin sitoutuen.

Tarjooma

Palvelumme kattavat koko IT-arkkitehtuurin verkkoympäristöistä loppukäyttäjäpalveluihin sekä IT-ulkoistuksiin. Autamme asiakkaitamme pilvisiirtymässä ja digitaalisten työympäristöjen rakentamisessa. Konsultointimme kattaa tarpeet järjestelmäarkkitehtuurista ja integraatioista tietoturvaan sekä koulutuksiin. Toteutamme asiakaskanssakäymisen ratkaisut kaikkiin kanaviin, asiakkaamme omien tarpeiden mukaan.

IT on ihmistä varten.

Juuremme ovat Islannissa, mutta toimimme paikallisesti Suomessa

Advanian toiminta juontaa juurensa aina vuoteen 1939, jolloin islantilainen toimistotarvikkeita kauppaava yritys EJS perustettiin Reykjavikiin. Advania Ab syntyi vuonna 2012, kun Skýrr-konserniin sulautunut EJS yhdistyi ruotsalaisen Kerfin ja norjalaisen Handsin kanssa.

1.4.2019 suomalainen Vintor Oy liittyi osaksi Advaniaa. 

8.1.2020 Advania osti pitkän kokemuksen omaavan ICT-palveluiden ammattilaisen, Accountor ICT:n.
Lue lehdistötiedote täältä: https://bit.ly/2uImjTS

23.6.2021: Advania vahvisti asiantuntijapalveluiden tarjontaa Suomessa ostamalla Bevericin Oy:n.
Lue lehdistötiedote: https://blogi.advania.fi/advania-vahvistaa-asiantuntijapalveluiden-tarjontaansa-suomessa-ostamalla-bevericin

 

Nainen_rekry
Consultants_600x431

Advania kumppanina

Advanialta saat kumppanin, joka ennakoi kanssasi tulevaisuutta ja tuo luoksesi parhaat käytännöt ja ajantasalla olevat palvelut ja ratkaisut. Emme pelkää haastaa positiivisesti asiakkaitamme ja kertoa omia näkemyksiämme, jos tarve niin vaatii.

Jokainen tarve on erilainen, ja jokaiseen tarpeeseen löytyy oikeankokoinen ratkaisu. Olennaista kuitenkin on, teknologiaomaisuutta kehitetään ihmislähtöisesti – järkevästi ja monipuolisesti. Siten sinä voit loistaa arjessasi.

Ota yhteyttä

 

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Menestyäkseen koko organisaation on kuljettava samaan suuntaan. Kokonaisvaltainen palvelu tarkoittaa sitä, että Advania on asiakkaan tukena matkan jokaisella askeleella.

Miksi valita meidät? 

  • Järkeistämme IT:tä ihmislähtöisesti.
  • Autamme optimoimaan liiketoimintasi prosessit
  • Olemme vaivattomien ja vastuullisten hankintojen elinkaarikumppani
  • Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja sertifioidut asiantuntijat

Lue, miten olemme onnistuneet auttamaan asiakkaitamme.


Asiakastarinat

 

Rekry_2