Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisen laatu- ja turvallisuusstandardin ISO 27001 mukaisesti. Palvelemme monipuolisesti eri asiakasryhmiä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Advanian toiminta juontaa juurensa aina vuoteen 1939, jolloin islantilainen toimistotarvikkeita kauppaava yritys EJS perustettiin Reykjavikiin. Advania Ab syntyi vuonna 2012, kun Skýrr-konserniin sulautunut EJS yhdistyi ruotsalaisen Kerfin ja norjalaisen Handsin kanssa.

1.4.2019 suomalainen Vintor Oy liittyi osaksi Advaniaa. 

8.1.2020 Advania osti pitkän kokemuksen omaavan ICT-palveluiden ammattilaisen, Accountor ICT:n. Lue lehdistötiedote täältä: https://bit.ly/2uImjTS

Advanian kattaviin palveluihin kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, digitaalinen työympäristö ja Managed Services. Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilvihallinta, Azure, konesalipalvelut, digitaalinen työympäristö, asiakaspalveluratkaisut, tietoturvaratkaisut, sekä käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä kehitys- ja asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme. 

Autamme asiakkaitamme aina strategian laatimisesta suunnitelmien toteutukseen ja ylläpitoon. Ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut asiakkaidemme pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja arvon kasvattamiseen. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat asiakkaiden liiketoiminnan ja strategisten haasteiden syvällinen ymmärtäminen sekä joustavuus hankkeiden toteutuksessa.

”Toimintatapamme on nopea ja joustava. Sen lisäksi, että etsimme parhaan ratkaisun jokaisen asiakkaan tarpeisiin, toimintamme peruskivenä on nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ja yllättäviin tilanteisiin" -Sami Grönberg, toimitusjohtaja.