Ihmiset ja kulttuuri

Advanialla vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Meillä voit rakentaa oman näköistä työelämää, kokea ylpeyttä omasta ja työkavereiden ammattitaidosta sekä olla mukana luomassa arvoa asiakkaillemme teknologian fiksulla käytöllä.

advania380sp_600x600
advania286sp_600x600
The tech company with people at heart

Advanian työkulttuuri

Työyhteisömme nojaa luottamukseen. Toimintaamme ohjaavat mutkattomuus, rehellisyys, luovuus ja vahva ammattitaito. Asiakkaidemme toimivat palvelut syntyvät asiantuntijoiden mielekkään ja merkityksellisen työn tuloksena. Siksi tehtävämme on rakentaa ja vahvistaa kulttuuria, jossa organisaatio, prosessit ja johtaminen tukevat osaajiemme työtä.

miksi-meilla-viihdytaan
Our difference is you

Advanialla osaajat ratkaisevat

Panostamme  henkilöstömme hyvinvointiin ja siihen, että osaajamme voivat rakentaa oman näköistä työelämää.

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. täydet lomat kaikille, kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus,  etätyömahdollisuus ja joustava työaika. Osan eduista voit räätälöidä itsellesi sopivaksi. Kiinnostaako sinua hammashoito, hieronta vai kulttuuri? Tai kenties liikunta, työmatkaetu tai työsuhdepolkupyörä? Yhteisöllisyyteen panostamme esimerkiksi toimistotarjoilujen, erilaisten tapahtumien ja henkilöstökerhojen tiimoilta.

Osaajiemme merkitys näkyy myös johtamiskäytännöissämme. Olemme määritelleet yhteiset johtamistyön periaatteet ja johtomme ymmärtää, että osaaminen on osaajillamme. Sinua kuunnellaan ja pääset tekemään töitä muiden huippuammattilaisten kanssa.

Miksi Advania?

Advania Icon_Pink_Customer Centric

Osaajat ja vahva ammattitaito ovat toimintamme ydin

 
Laaja palvelutarjoomamme ja osaamisemme tarjoaa mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Saamme asiakkailtamme kiitosta, että teemme aidosti vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä.

 

 

Advania Icon_Pink_Heart

Välitämme työkavereistamme ja onnistumme yhdessä

 
Meillä saa aina apua kysyttäessä, sillä tiedämme, että parhaat tulokset syntyvät yhdessä yhteistyöllä. Välitämme työkavereistamme ja esihenkilömme saavat paljon kiitosta johtamiskäytäntöjemme mukaisesta toiminnasta. 

Advania Icon_Pink_Handshake

Advania on sun näköinen työpaikka

 
Meillä saat vapauden rakentaa oman näköistä työelämää. Laaja palvelutarjoomamme mahdollistaa jatkuvaa uuden oppimista ja lukuisia uramahdollisuuksia. Erinomaiset työsuhde-etumme tukevat vapaa-ajan ja työn tasapainoa. Pidämme yhteyttä työkavereihin toimarista tiimiläisiin virtuaalisesti sekä toimistoillamme ympäri Suomea. Pääset halutessasi harrastamaan työkavereiden kanssa henkilöstökerhoissamme.

 

Katso avoimet paikkamme

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja rakentamaan oman näköistä työelämää

Our difference is you

Advania on sun näköinen työpaikka

Advania on sun näköinen työpaikka, sillä työntekijät ovat suurin vahtuutemme. Olemme huippuosaajien koti ja meillä todella luotetaan meidän asiantuntijoihin. Se näkyy meidän tavassa toimia; jokainen advanialainen saa vapauden tehdä päätöksiä ja meille meidän työntekijöiden hyvinvointi on ykkösasia. Brändilupauksemme ‘The tech company with people at heart' ei ole pelkkää sanahelinää - se on koko toimintamme ydin!

Tutustu Advanian osaajiin - #PeopleatAdvania

Minna-Mari Simonen

Minna-Mari työskentelee Advanialla projektipäällikkönä ja pääsee työssään viemään muun muassa asiakkaiden konesaliprojekteja sekä sisäisiä IT-kehityshankkeita maaliin.

Jarkko Särkimäki

Jarkon vastuulla on muun muassa huolehtia, että asiakashankkeissa ja -projekteissa on tarvittavat osaajat mukana, jolla varmistetaan, että luomme asiakkaillemme kestävää arvoa teknologian älykkäällä käytöllä.

Emmi Salmikangas

Emmi aloitti Advanialla Business Development Manager -roolissa lokakuussa 2023, ja kollegoista sekä hänestä itsestään tuntuu kuin hän olisi ollut talossa jo paljon pidempään. Advanian laaja palvelutarjooma varmistaa, että työpäivät eivät käy tylsiksi, sillä uutta pääsee oppimaan jatkuvasti.

Tiina Huovinen

Tiina työskentelee Advanialla asiakkaiden tietoturvan parissa ja kokee merkityksellisyyttä, kun saa olla mukana edesauttamassa, että asiakasyritysten tietoturva-asiat ovat kunnossa.

Maija-Reetta Ristimäki

Maija-Reetta auttaa asiakkaitamme ymmärtämään Microsoft 365 -sovellusten hyötyjä, jotta asiakkaamme saavat täyden hyödyn irti niistä.

Miten arvomme - Innostumme Uudesta, Menestymme Yhdessä ja Ylitämme Odotukset - näkyvät käytännön työssä? – Kurkkase asiantuntijoidemme ajatuksia sohvalta

  • Brändikuva2
  • Brändikuva2
  • Brändikuva2

Uratarinat

Riitta Richard, Service Delivery Manager

Riitta Richard on asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen ja Contact Centereiden vahva osaaja. Advanialla Riitta toimii palvelupäällikön roolissa hoitaen omia, nimettyjä asiakkaitaan.

Mikko Martsola, Senior Architect

Mikon tausta on tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävistä. Advanialla hän on laajentanut osaamistaan mm. johtavien valmistajien Unified Communications & Contact center -tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin.

Jukka Talikka, Key Account Manager

Jukan ura IT-alalla alkoi jo 90-luvun lopulla toimitusketjun, logistiikan ja kaupan järjestelmien kehittämisen ja myynnin parissa. Advanialla Jukka edistää asiakkaidensa kehitysprojekteja ja kartoittaa uusia ratkaisuvaihtoehtoja.

Tuomas Pasanen, Lead Cloud Architect

Tuomaksella on osaamista DevOps-konsultoinnista, minkä lisäksi takana on monipuolinen IT-ura, jonka aikana hän on edennyt helpparista ja monitoroinnista järjestelmä- sekä tietokanta-asiantuntijan hommiin. Vuodesta 2010 lähtien kokemusta on kertynyt konsultoinnista ja vaativammista arkkitehdin projekteista eri yrityksien data- ja pilvijärjestelmissä.

Mika Vakkilainen, System Specialist

Mika on urallaan perehtynyt mm. tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Advanialla työhön kuuluu mm. asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huoltoa ja ylläpitoa.