advania265sp-1920x1280

Ihmiset ja kulttuuri

Tutustu Advanian yrityskulttuuriin

Töissä-meillä-1
Tutustu meihin

Kulttuurimme

Työyhteisömme nojaa luottamukseen. Toimintaamme ohjaavat mutkattomuus, rehellisyys, luovuus ja vahva ammattitaito. Asiakkaidemme toimivat palvelut syntyvät asiantuntijoiden mielekkään ja merkityksellisen työn tuloksena. Siksi tehtävämme on rakentaa ja vahvistaa kulttuuria, jossa organisaatio, prosessit ja johtaminen tukevat osaajiemme työtä.

Ihmiset edellä
Kulttuurimme

Ihmiset edellä

Toimintaamme ohjaa periaate Ihmiset edellä, joka Advanian arjessa tarkoittaa seuraavia asioita:

 • Panostamme henkilöstön hyvinvointiin – Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, laajan työterveydenhuollon, etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan.
 • Annamme johtamistyöllemme johtamislupauksen – Olemme määritelleet johtamistyön periaatteet, johon kaikki esihenkilöt ja johto ovat sitoutuneet. ​
 • Olemme osa yhteisöä – Kohtaamme säännöllisesti henkilöstökerhoissa, yhteisissä tapahtumissa ja virtuaalisesti. Olemme myös osa Advanian kansainvälistä huippuosaajien verkostoa Pohjois-Euroopassa. Välitämme toisistamme ja sytymme yhteisistä onnistumisista.​
 • Tarjoamme kasvualustan koville osaajille – Uteliaisuus haastaa itseämme ja toisiamme ohjaa tekemistämme. Tarjoamme mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. ​
 • Annamme vapautta tehdä työtä – Kannustamme asiantuntijoitamme kehittämään tiiminsä ja koko yrityksen toimintaa. Annamme palautetta ja pyydämme sitä myös itse. Meillä kukaan ei ole koskaan valmis. 

Yhteiset arvomme ovat toimintakulttuurimme perusta

Innostumme uudesta!

Innostumme uudesta

Suhtaudumme tulevaan uteliain ja avoimin mielin, sillä vain muutos on pysyvää. Sytymme uuden oppimisesta ja jaamme osaamistamme muille. Vaalimme avoimuutta emmekä pelkää tehdä virheitä.

Menestymme yhdessä!

Menestymme yhdessä

Asetamme koko joukkueen onnistumisen ykköseksi ja pelaamme yhteiseen maaliin. Toimimme yhteisesti sovittujen pelisääntöjen mukaan toisiamme kunnioittaen, kannustaen ja auttaen. Luomme hyvää fiilistä työyhteisöömme.

Ylitämme odotukset!

Ylitämme odotukset

Teemme aina parhaamme ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Tartumme toimeen, teemme tarvittavat päätökset ja viemme pallon maaliin saakka. Korjaamme ja kehitämme, pyrimme aina kohti parempaa ja ratkomme ongelmat yhdessä.

Miten arvot näkyvät käytännön työssä? – Asiantuntijoidemme ajatuksia sohvalta

 • Innostava työympäristö
 • Menestymistä yhdessä
 • Kehittyvä toiminta
Miksi meillä viihdytään
Työntekijämme kertovat

Miksi meillä viihdytään?

Näin työntekijämme kommentoivat:

 • Advanialla on hyvä työilmapiiri ja yhteisöllisyys näkyy arjessa. 
 • Meillä on mielettömän osaavia kollegoja. 
 • Kaikki ovat valmiita auttamaan. 
 • Täällä mahdollistetaan ja kannustetaan oppimaan uutta ja pitämään ammattitaitoa yllä. 
 • Työtehtävät ovat todella monipuolisia.
 • Täällä ei ole mitään pönötysmeininkiä - jokainen saa olla oma itsensä. 
 • Huumoria viljellään. 
 • Hierarkia on matala ja asioihin pääsee vaikuttamaan. 

Lue lisää blogistamme

#LifeatAdvania Ystävyydestä työpaikalla
14.02.2024

Ystävyydestä työpaikalla

Ystävyys on moniulotteinen käsite, jolla on erilaisia merkityksiä. Toisille se voi merkitä yhtä syvää ja pitkäaikaista ystävää, kun taas toisilla saattaa olla lukuisia läheisiä ystäviä tai kavereita. Yksi asia kuitenkin...

Katso lisää

Tutustu asiantuntijoihimme

Feautered image

Riitta Richard, Service Delivery Manager

Riitta Richard on asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen ja Contact Centereiden vahva osaaja. Advanialla Riitta toimii palvelupäällikön roolissa hoitaen omia, nimettyjä asiakkaitaan.
Feautered image

Mikko Martsola, Senior Architect

Mikon tausta on tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävistä. Advanialla hän on laajentanut osaamistaan mm. johtavien valmistajien Unified Communications & Contact center -tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin.
Feautered image

Jukka Talikka, Key Account Manager

Jukan ura IT-alalla alkoi jo 90-luvun lopulla toimitusketjun, logistiikan ja kaupan järjestelmien kehittämisen ja myynnin parissa. Advanialla Jukka edistää asiakkaidensa kehitysprojekteja ja kartoittaa uusia ratkaisuvaihtoehtoja.
Feautered image

Tuomas Pasanen, Lead Cloud Architect

Tuomaksella on osaamista DevOps-konsultoinnista, minkä lisäksi takana on monipuolinen IT-ura, jonka aikana hän on edennyt helpparista ja monitoroinnista järjestelmä- sekä tietokanta-asiantuntijan hommiin. Vuodesta 2010 lähtien kokemusta on kertynyt konsultoinnista ja vaativammista arkkitehdin projekteista eri yrityksien data- ja pilvijärjestelmissä.
Feautered image

Mika Vakkilainen, System Specialist

Mika on urallaan perehtynyt mm. tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Advanialla työhön kuuluu mm. asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huoltoa ja ylläpitoa.

Lue yritysvastuumme tavoitteista ja tuloksista