Header_asiantuntija
Haussa

Linux-asiantuntija

vakituiseen työsuhteeseen Advania Finland Oy:n Consulting Services -yksikköön

Haemme nyt kasvumme tueksi

Linux-asiantuntija

Tehtävässä pääset oppimaan ja kehittämään omaa asiantuntijuuttasi Linux-asiantuntijana. Vastaat asiakkaidemme Linux palvelinten hallinnasta, konfiguroinnista, asennuksista ja päivityksistä, tietoliikennetehtävistä (on-prem ja Azure) ja hallinnoit sovelluspalvelimia yhteistyössä muiden IT-asiantuntijoiden sekä sovellustoimittajien kanssa.

Pääset työskentelemään monipuolisten IT-projektien, kuten tietoliikenne-, pilvi-, tietoturva-, järjestelmähallinta- ja muiden kehitys- ja ylläpitoprojektien parissa. Työskentelet konsultoivassa roolissa asiakasrajapinnassa suurten asiakkaiden projekteissa, minkä lisäksi tarjoat myös tukea ongelmanratkaisussa sekä vaativammissa tukitehtävissä.

Tehtäväkenttä on laaja, mutta omasta lähtötasostasi riippuen saat tiimistä tarvittavan tuen ja pääset alkuun työskentelemään yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Mikäli olet jo kokeneempi asiantuntija, tehtävä tarjoaa takuulla myös sinulle haastetta ja kehittymismahdollisuuksia monipuolisen työnkuvan ansiosta!

Tarkempi tehtävänkuvaus määräytyy oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, esimerkiksi

  • Palvelinten hallinta ja ylläpito, ongelmien ratkaisu
  • Tietokantojen ylläpito (esimerkiksi MariaDB, MySQL, PostgreSQL)
  • Sovelluspalvelimet (Web Logic, Apache Tomcat)

Toivomme sinulta soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemusta Linux-käyttöjärjestelmistä, palvelinympäristöistä, palvelimien konfiguraatiohallintavälineistä sekä Shell/Python -scriptauksesta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa esimerkiksi julkishallinnon ympäristöjen tuntemus. Hyödyksi katsotaan hyvä tietoliikenne-, Windows palvelinympäristöjen ja/tai Azure osaaminen. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työilmapiirissä mahtavien työkavereiden kanssa. Työssäsi saat koko työyhteisön tuen ja avaimet ammatilliselle kehittymisellesi ja sertifioitumisille. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä monipuoliset ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR and Sustainability Manager, Sirkku Väisälä, p. +358 40 519 9594. Aloitamme haastattelut heti, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.6.2022!