advania324sp_1200x630
Haussa

Sovelluskehityksen projektipäällikkö

Haemme nyt kasvumme tueksi sinua

Sovelluskehityksen projektipäällikkö

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme asiakaslähtöistä

sovelluskehityksen projektipäällikköä

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja passeleita henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin!

Projektipäällikön roolissa olet tärkeä osa yrityksen menestystä ja kannattavaa kasvua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, viet asioita tehokkaasti eteenpäin kohti ratkaisuja ja palvelet asiakkaitamme yhtä laadukkaasti ja suurella sydämellä kuin Advanialla on tapana.

Projektipäällikön tärkeimpänä tehtävänä on johtaa asiakkaiden sovelluskehitysprojekteja myyntivaiheen tuesta varsinaisen projektin valmistumiseen. Advanian sovellusprojektit ovat toimialariippumattomia, mutta keskitymme erityisesti Microsoft O365 -tuotteisiin sekä Microsoft-sovelluskehitykseen. Sovelluskehityksessä projektipäällikön keskeiset työvälineet ovat MS Teams sekä Azure DevOps.

Advanian sovelluskehitys tunnetaan erityisesti digitaalisesta työpäiväkokemuksesta: intraneteistä, extraneteistä, dokumentinhallinnasta, tiimityön järjestelmistä, asiakaskohtaisista liiketoimintasovelluksista sekä digitaalisen työn hallintamalleista ja koulutuksesta. Lisäksi toteutamme B-to-C-asiointiratkaisuita, erilaisia migraatioita, integraatioita jne.

Advania-konsernin poikkeuksellisen laaja palveluportfolio antaa mahdollisuuden liittää toimituksiin myös muita IT-palveluita kuten Google Cloud / AWS / Azuren hallintamallit, Advanian omat konesaliratkaisut sekä raskaan sarjan tietokantaratkaisut.

Työssäsi pääset myös kehittämään yrityksemme projektitoiminnan menetelmiä yhdessä esimiehesi ja muiden projektipäälliköiden kanssa.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on kokemusta projektien läpiviennistä eri menetelmillä. Sinulla on vahva kokemus sekä perinteisistä että ketteristä menetelmistä ja ymmärrät projektiliiketoiminnan rajoitukset ja odotukset menetelmiin liittyen. Osaat tunnistaa ja ennakoida projektien riskit ja muutostarpeet. Pystyt suunnittelemaan realistisia projekteja, mutta tarpeen vaatiessa kykenet ripeästi mukauttamaan suunnitelman muuttuneeseen tilanteeseen. Kykenet keskustelemaan avoimesti sekä asiantuntijoiden että asiakkaan kanssa, osaat puhua riittävällä tasolla Microsoftin tuotteista ja Microsoft-sovelluskehityksestä. Työskentelet ja viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja hybridityöskentely on sinulle luontevaa.

Arvostamme projektinhallinnan sertifiointia, mutta kokemus on tärkein!

Me Advanialla panostamme osaamisen kehittämiseen ja tässä tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja toteuttamaan itseäsi ja haluasi kehittää toimintoja!

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemus järjestelmässämme mahdollisimman pian. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Juhalta: juha.riihola@advania.com.