advania324sp_1200x630
Haussa

Ratkaisumyyjä/
myyntipäällikkö

Haemme nyt kasvumme tueksi sinua

Ratkaisumyyjä/myyntipäällikkö

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme oma-aloitteista ja aktiivista

ratkaisumyyjää/myyntipäällikköä

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja passeleita henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin!

Kasvun tueksi haemme aktiivista ja innokasta ratkaisumyyjää. Ratkaisumyyjän roolissa olet tärkeä osa yrityksen menestystä ja kannattavaa kasvua. Olet yhteistyökykyinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija, jolta löytyy intohimoa asiakassuhteiden rakentamiseen ja verkostojen luomiseen.

Tehtävässä kartoitat asiakkaidemme tarpeita ja rakennat ratkaisuehdotuksen tarjoamaamme ja osaamiseemme pohjaten. Yksikkömme ratkaisut keskittyvät konsultointiin, sovelluskehitykseen ja projektitoimituksiin. Oleellista on ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarve ja vastata siihen muotoilemalla ratkaisuun tarvittavat eri roolit, projektin vaiheet ja projektitoimitusmallit. Tarvittaessa täydennät ratkaisuehdotusta Advanian muiden liiketoiminta-alueiden tai alihankkijoiden osaamisella ja palveluilla.

Ratkaisumme koostuvat mm. Microsoft -teknologioista, O365-ympäristöstä, SharePointista, Teamsista ja Azure-kehittämisestä. Pääset tekemään niin jatkomyyntiä olemassa oleville asiakkaille kuin laajentamaan verkostoja uusiin asiakkuuksiin esim. markkinoinnin tuottamien liidien kautta. Luonnollisesti myös aktiivinen uusasiakashankinta kuuluu toimenkuvaan.

Työskentelypaikkasi on pk-seutu tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittain käydä pk-seudulla.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on kokemusta ratkaisumyynnistä ja ymmärrystä sovellusympäristöistä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Me Advanialla panostamme osaamisen kehittämiseen ja tässä tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja toteuttamaan itseäsi ja haluasi kehittää toimintoja!

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemus järjestelmässämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.11.2022. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tommilta: tommi.flemming@advania.com.