Teknologia muuttuvan työn tukena

Työnteon tapoihin ovat aikojen saatossa vaikuttaneet useat tekijät, niin teknologia, talous, politiikka, kuin ympäristö. Parhaiten menestyneet organisaatiot ovat sopeutuneet muutoksiin ja omaksuneet toimivat työ- ja johtamistavat, teknologiat ja organisaatiomallit. Työnteon tulevaisuuteen valmistautuminen ja nousevien trendien tunnistaminen on yrityksille korvaamattoman tärkeää.

Joustavuus kuuluu digiaikaan

Nykyään työntekijät vaativat työnantajiltaan edistyksellistä teknologiaa, optimoituja prosesseja ja uusia työskentelytapoja. Halu työskennellä totuttujen työaikojen ulkopuolella on suurta. Teknologian kehittyminen auttaa meitä olemaan yhteydessä toisiimme tehokkaammin, sillä toimivilla sovelluksilla ja laitteilla työnteko on joustavampaa kuin koskaan aiemmin.

Ota kehityksestä kaikki hyöty irti ja anna työntekijöillesi mahdollisuus työskennellä kuten he haluavat.  

Consultant_2_Recruitment_1920x1080

 

Microsoft Teams 

Microsoft Teams on tiimien, projektien ja organisaation digitaalinen työväline, joka mahdollistaa monipuolisen tiimityön niin organisaation sisäisesti kuin myös ylitse organisaatiorajojen. Teamsin avulla viestitään, kokoustetaan, soitetaan, päästään käsiksi kaikkiin tietoihin ja resursseihin sekä pysytään ajan tasalla ja voidaan reagoida asioihin tarvittaessa nopeasti.

Lue lisää tehokkaista työvälineistä, jotka mahdollistavat työskentelyn etänä missä ja milloin vain. 

Windows Virtual Desktop -etätyöpöytäpalvelu

Julkaise liiketoimintasovelluksesi kustannustehokkkaasti tuotettuna Windows Virtual Desktop -etätyöpöytäpalveluna Azuresta.

Advanian asiantuntijoilla on vuosien kokemus Azuresta tuotettujen palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Advanian Azure Managed Cloud-hallintapalvelun kautta asiakas saa apua Azureen liittyen niin päivittäisen hallinnan kuin projektiluonteisten toteutusten osalta. 
 
Windows Virtual Desktop on etätyöpöytä- ja sovellusvirtualisointipalvelu, joka toimii Azure-pilvessä.

Pilvipalvelut_contactcenter

 

AdobeStock_106918954.jpeg_medium

 

Varmista, että työntekijöilläsi on käytössä toimivat työvälineet

Työvälineiden riittävä suorituskyky, toimintavarmuus, turvallisuus ja ongelmatilanteiden sujuva selvittäminen vaikuttavat kaikki käyttäjän työskentelyyn ja sen myötä myös yrityksen liiketoiminnan keskeytymättömyyteen.

Laitevalinnoilla on työnteon ja liiketoiminnan kannalta suuri merkitys. Tämän vuoksi laitevalinnat on syytä tehdä käyttäjän työtehtävän tai tarpeen mukaan. Näin varmistetaan, että työntekijöillä on tehtävänsä vaatimuksiin soveltuvat työvälineet ja toisaalta myös se, ettei hankita aiheetta liian järeitä tai kalliita laitteita.

Me Advanialla haluamme varmistaa, että työntekijöilläsi on aina käytössä toimivat sekä ajanmukaiset laitteet, ja joiden työskentelyä ei häiritse verkon ongelmat. Työasemat ja laitteet löydät verkkokaupastamme.

Haluatko kuulla lisää työvälineistä ja palveluistamme? 

Ota yhteyttä