Hybridipilvi_tausta

Hybridipilvi turvattuna

Älykäs monipilviratkaisu yhdistää pilven parhaat palat ja liiketoiminnan jatkuvuuden 

HYBRIDIPILVIPALVELUT

Älykäs hybridipilvi luo jatkuvaa ketteryyttä

Hybridipilvi voi sijaita asiakkaan omassa konesalissa, Advanian konesaleissa, julkipilvissä tai näissä kaikissa. Palveluita hallitaan keskitetyllä työkalulla, joka mahdollistaa näkymän ja hallinnan eri pilviympäristöihin. Hybridipilvi mahdollistaa palveluiden siirrot sijainnista toisiin, tai vaikka toimittajilta toisiin ja tuo kattavan liiketoimintapalveluiden (Disaster Recovery) turvan.  

Pilvi-infrastruktuurin päälle tuotamme halutun tasoisia ylläpitopalveluita muun muassa palvelinten ja tietokantojen hallintaa, varmistuksista tietoverkkoihin. 

Graphic-2
HYBRIDIPILVIPALVELUT

Hybridipilvipalvelun etuja

Ainutlaatuisuus
Käytössäsi on aina uusin teknologia. 

Skaalautuvuus
Palvelu skaalautuu kulutuksen ja tarpeiden mukaan. 

Kustannustehokkuus
Maksat palvelusta todellisen käytön mukaan. 

Hallittavuus
Ratkaisut ovat täysin hallittavissa keskitetyn työkalun avulla. 

Optimoijan_opas-verkkosivut
Opas

Optimoijan opas: 5 ohjetta, joilla valitset sovellukselle optimaalisen alustan

Yrityksellänne on varmasti useita liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Kun sovelluksille halutaan löytää optimaalinen alusta, on jokaista näistä syytä tarkastella erikseen.

Kokosimme viisikohtaisen oppaan, jonka avulla pystyt määrittelemään jokaiselle liiketoimintakriittiselle sovelluksellesi optimaalisen sijainnin. 

Benefits
LUOTETTAVA KUMPPANI

Vauhtia kehitykseen Advanian avulla

Yhdistämme ihmiset, teknologian ja liiketoiminnan saumattomasti yhteen, jotta sinä voisit keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen. Luomme lisäarvoa asiakkaillemme ammattitaidolla, osaamisella ja kumppanuudella.

Autamme asiakkaitamme kattavasti erilaisissa kapasiteettitarpeissa: 

  • paikallinen konesali
  • virtuaalinen kapasiteetti
  • yksityinen tai julkinen pilvipalvelu

Advania tarjoaa liiketoimintamuutoksen kestäviä alustapalveluita ja turvalliset tilat erilaisiin kapasiteettitarpeisiin. Tarvitsit sitten on-premise-kapasiteettia ja ylläpitoa, virtuaalista kapasiteettia tai yksityistä tai julkista pilveä, me autamme sinua löytämään sopivimman ratkaisun. 

Turvaamme asiakkaidemme liiketoimintaa jatkuvan tuen ja kattavien hallintapalveluiden avulla. Olemme asiakkaidemme luottokumppani, joka huolehtii tarvittaessa vaikka koko IT-ympäristöstä. 

Tutustu meihin ja palveluihimme. Kerromme mielellämme lisää. 

CustomerExperience
asiakastarina

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry toi pilven omaan konesaliin

"Advanian kanssa takana on pitkä historia Vintorin ajoilta, mikä yhdisti. Talo oli entuudestaan tuttu, ja olimme olleet tyytyväisiä palveluun ja asiantuntijoiden innovatiiviseen toimintatapaan. Ratkaisut ovat olleet aina “Out of the box” eli tuoneet uudenlaista näkökulmaa palveluiden hankinnalle, niin kuin nyt tämä hybridipilviratkaisu”, kertoo Timo Kangas, joka työskentelee IT-asiantuntijana SFS:llä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.