Advania ja Microsoft valtionhallinnon Surface-laitteiden palvelutoimittajiksi
Laitteet 17.05.2022

Advania ja Microsoft valtionhallinnon Surface-laitteiden palvelutoimittajiksi

Hyviä uutisia! Vahvistimme jälleen jalansijaamme julkisen sektorin kumppanina, kun voitimme yhdessä Microsoftin kanssa Valtorin kilpailutuksen palvelutoimittajuudesta.

Toimitamme nyt Microsoftin kanssa – palveluiden lisäksi – Surface-laitteita valtionhallinnolle. Palvelumalli ja valmiit tuotteistuksemme vakuuttivat Valtorin. Sopimus on 2+2-vuotinen, ja sen arvo on 2 miljoonaa euroa.

”Voittava resepti tämän mittaluokan sopimuksessa on kokomme lisäksi tehokas kumppaniverkosto”, sanoo Advanian julkisen sektorin palvelujen johtaja Erkki Kondelin. ”Toimintamallissamme muun muassa laitteiden kuljetukset, tietoturva ja kierrätyspalvelut toimivat kustannustehokkaasti.”

 Advanian lisäksi myös Microsoftilla nähdään selkeästi, mitä työelämän siirtyminen hybridiaikaan vaatii niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

 ”Tietokoneita käytetään yhä moninaisemmissa paikoissa ja tilanteissa, jolloin käytettävältä laitteelta vaaditaan myös enemmän”, Microsoft Surface -liiketoimintajohtaja Harri Mikkanen toteaa. ”Advanialla on aitoa halua tuoda uusia toimintatapoja käyttäjille pelkän laitetoimittamisen sijaan. Advanialla on myös jo nyt kyky varautua siihen, että laitteita voidaan hallita ja toimittaa modernilla tavalla”.

 Advanian kantavana ajatuksena on, että IT on ihmistä varten.

Meidän tehtävämme on tehdä asiakkaiden elämä helpoksi ja edistää heidän toimintaansa. Näen tärkeänä laitteiden saatavuuden jatkuvan seurannan yhdessä asiakkaiden kanssa. Surfacen saatavuus on ollut hyvällä tasolla, mikä lämmittää mieltä”, Kondelin kertoo .

Advanian skaalautuvat palvelut kattavat laitteiden koko elinkaaren aina hankinnasta tietoturvalliseen ja ympäristöä kunnioittavaan kierrätykseen asti. Haluamme yhdessä asiakkaan kanssa tuottaa tietotekniikkaa uudella toimintakulttuurilla. Ympäristöarvojen ja työn tuottavuuden lisäksi tärkeätä on työn vapaus ja liikkuvuus.   

”Advanian arvot kestävän kehityksen osalta ovat hyvin linjassa Microsoftin erittäin kunnianhimoisten ympäristötavoitteiden kanssa. On tärkeää huolehtia ympäristöasioista koko laitteen elinkaaren ajan”, Mikkanen painottaa.

Lisätiedot: 

Erkki Kondelin, 044 547 4422, erkki.kondelin@advania.com

 

Aiheeseen liittyvää