Lehdistötiedote Vastuullisuus 07.06.2022

Advania keskittyy kestävään kasvuun ja vastuullisuuteen

Advania julkaisee vuoden 2021 kestävän kehityksen raportin, joka kattaa koko Advania-konsernin. Raportti osoittaa, että keskittyminen kestävään kasvuun on kannattavaa: Uudet enemmistöomistajat ja useat yritysostot sekä Pohjoismaissa että Pohjois-Euroopassa mahdollistavat sen, että Advania keskittyy rakentamaan konsernin kykyä hallita kasvua ja kasvavia odotuksia vastuullisesta liiketoiminnasta sekä sisäisesti että arvoketjussa.

Vuonna 2021 Advania teki useita yritysostoja ja keskittyi entistä enemmän kestävään kehitykseen ja etiikkaan niin Advanian omassa toiminnassa kuin myös toimitusketjujen hallinnassa. Viime vuoden kehityksen ja kasvun mahdollistivat pitkäaikaisten asiakassuhteiden ansiosta useita vuosia kestänyt orgaaninen kasvu, alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä poikkeuksellisen vahva työntekijäkulttuuri.

 ”Tunnistamme IT-teollisuuden valtavan potentiaalin ja vaikutuksen ilmastopäästöjen vähentämisessä, ja haluamme ottaa vastuun päästöjen vähentämisestä koko arvoketjussa niin globaalista valmistusketjusta sisäiseen toimintaamme ja viime kädessä asiakkaidemme kanssa toimiessamme. Advania-konsernin yritykset ovat eri kehitysvaiheissa ja pystyvät näin ollen tukemaan, innostamaan ja haastamaan toisiaan jatkuvasti kestävyyteen pyrkimisessä. Ruotsissa olemme asettaneet uusia kunnianhimoisia tavoitteita ilmastovaikutusten vähentämiseksi vuonna 2021, ja Advania Islanti on menestyksekkäästi pystynyt lisäämään naisten määrää IT-koulutuksessa”, sanoo Advania Groupin toimitusjohtaja Mikael Noaksson.

Ennakoivat toimenpiteet vahvistavat koko konsernia

Viime aikoina suurennuslasin ja kansainvälisen tarkkailun alla ovat olleet pakotteet, vientikiellot ja korruptio.

”Advanialta odotetaan ennakointia korruption ja muiden epäeettisten käytäntöjen torjumisessa kaikissa toimintaympäristöissämme. Kaikessa Advanian toiminnassa otetaan huomioon Agenda 2030 ja Kestävän kehityksen tavoitteet, ja koko konsernin kattava vastuullisuuteen keskittyminen on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan”, sanoo Advania Groupin yritysvastuun johtaja Helena Nordin.

Lisätietoja:

Mikael Noaksson, Group CEO
Puhelin: +46 76 140 00 80
Sähköposti: mikael.noaksson@advania.com

Lue kestävän kehityksen raportti vuodelle 2021 sivuiltamme

 

 

Aiheeseen liittyvää