Lehdistötiedote 11.07.2022

Advania ostaa Front End -palvelut 3StepIT:ltä Ruotsissa

Kaupan myötä Advanialle siirtyy erikoisosaajien lisäksi huippuluokan logistiikkakeskus, joka on räätälöity Front End -palveluille. Tämän ansiosta Advania voi jatkossakin tarjota asiakkailleen korkealaatuisia laitteistoratkaisuja. 

FrontEndServices

Vahvistamme keskitettyä tarjontaamme Front End -palveluita käyttäville asiakkaillamme.

Front End -palveluiden avulla Advania voi esiasentaa IT-laitteita ennen kuin ne saapuvat asiakkaalle. Räätälöitäviä palveluita ovat esimerkiksi henkilökohtainen sähköpostitili, toimitus, ohjelmiston asennus ja uudelleenpaketointi. Advania toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleeksi ja jatkaa työtään ollakseen yhä parempi työpaikka henkilöstölleen. Advania-konsernin tavoitteena on olla halutuin IT-palveluntarjoaja Pohjois-Euroopassa ja tarjota kokonaisvaltaisia ​​yhden luukun ratkaisuja nykyisille ja uusille asiakkaille.

- Keskeinen syy tähän kauppaan oli laadun parantaminen nykyisille asiakkaillemme. Tarjoamamme suuren laitemäärän ansiosta voimme nyt vahvistaa tarjontaamme markkinoille kustannustehokkailla ja saumattomilla ratkaisuilla, Advania Ruotsin toimitusjohtaja Tomas Wanselius sanoo.

Advanian ja 3StepIT:n monivuotisen suhteen ansiosta osapuolet tulivat siihen tulokseen, että Advanian tulisi hoitaa Front End -palvelut molempien yritysten ydinliiketoimintojen kasvun edistämiseksi.

- Rakensimme onnistuneesti ensiluokkaisen, täyden valikoiman Front End -palveluita tarjoavan logistiikka- ja konfigurointikeskuksen. Uskomme, että Advania on looginen kumppani kehittämään toimintaa ja viemään sen uudelle tasolle. Olen erittäin ylpeä huippuammattilaisista, jotka nyt vaihtavat työnantajaa. Advanialla on kaikki mahdollisuudet kehittää markkinoiden parasta laitevalikoimaa, sanoo Ruotsin 3StepIT:n toimitusjohtaja Jakob Lagander.

Tietoja 3StepIT:stä

3stepIT on teknologian elinkaaren hallintaan erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on vähentää sähköistä jätettä ja maailmanlaajuisia päästöjä auttamalla yrityksiä kuluttamaan teknologiaa kestävämmin. 3stepIT tarjoaa IT-laitteiden hankintaan, hallintaan ja päivittämiseen kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka on kustannustehokas, kätevä ja ympäristöystävällinen. Yli 4 000 yritystä maailmanlaajuisesti palveleva yritys toimii aktiivisesti kiertotaloudessa kunnostamalla ja myymällä edelleen loppuun käytettyjä IT-laitteita. Näin se estää yli puolen miljoonan laitteen tuhoutumisen ja kaatopaikalle toimittamisen vuosittain.

3stepIT:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja se työllistää yli 400 henkilöä ja operoi kunnostuskeskuksia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Lisätietoja osoitteessa www.3stepIT.com.

Lisätietoja:

Tomas Wanselius, Advania Ruotsin toimitusjohtaja
tomas.wanselius@advania.com
+46 70 454 35 24

Jakob Lagander, 3stepIT Ruotsin toimitusjohtaja
jakob.lagander@3stepit.com
+46 72 395 62 73

Lue alkuperäinen lehdistötiedote: Advania acquires Front End Services from 3StepIT

Aiheeseen liittyvää