Advanialle Microsoftin tunnustus Modern Work -ratkaisualueella
Kumppanuus Microsoft 365 07.06.2023

Advanialle Microsoftin tunnustus Modern Work -ratkaisualueella

Advania osoitti huippuosaamisensa Modern Work -ratkaisualueella saamalla Adoption and Change Management -specialization-tunnustuksen.

Olemme Microsoft Cloud Partner ja meillä on Solutions Partner -status seuraavilla ratkaisualueilla: Modern Work, Digital App & Innovation ja Infrastructure.

Microsoft Solutions Partner -tunnustukset ovat osoitus laajasta teknisestä osaamisestamme ja asiakkaillemme menestyksekkäästi toimittamistamme ratkaisuista.

Microsoftin kumppaniohjelmassa on haettavana kaikilla ratkaisualueilla myös Specialization-tason tunnustuksia. Spesialisaatio: Modern Work Adoption and Change Management
Osoitimme timanttisen osaamisemme Modern Work -ratkaisualueella saamalla Adoption and Change Management -specialization-tunnustuksen!

Tämän statuksen saavuttaakseen kumppanin tulee osoittaa syvällinen osaaminen ja laaja kokemus sekä asiakkaiden todennettu menestys 
•    organisaatioiden muutosjohtamisessa Microsoft 365 -alueella
•    M365-käytön edistäjänä työtapojen kehittämisen ja jalkauttamisen kautta.

”Kiitos kuuluu luonnollisesti kaikille M365-käyttöönottojen sekä digitaalisten työtapojen kehittämisen parissa työskenneille huippuosaajillemme, jotka yhdessä asiakkaiden kanssa ovat saavuttaneet menestystä, sanoo Advania Finlandin Business Solutions and Application -liiketoiminnan vetäjä Tytti Hallavo.

 

Tutustu Advanian Microsoft-palveluihin

 

 

Samankaltaisia

Kumppanuus Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa
10.06.2021

Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa

Pilvipalveluiden käytön kasvu on ollut jo pitkään kiihtymistilassa, mutta samalla pilvien kotiuttaminen voimistuu koko ajan taustalla. Tähän on monia syitä, joista useat liittyvät pilvipalveluiden datan kontrolloimattomaan...