Lehdistötiedote 2020.08.12

Kestävän kehityksen konsepti tekee IT-ratkaisuista yrityksen ympäristövastuun ajurin

Advania on mukana YK:n 10 kohdan Global Compact -ohjelmassa ja jatkaa työtään kestävämmän tulevaisuuden puolesta lanseeraamalla Sustainable offers -konseptin. Konsepti keskittyy aluksi Ruotsin markkinoille. Tavoitteena on mahdollistaa asiakasyritysten ympäristö- ja yritysvastuu kokonaisvaltaisesti.

Olemme viime vuosina kehittäneet sisäisesti yritys- ja ympäristövastuutamme. Nyt menemme eteenpäin ja teemme kestävästä kehityksestä osan liiketoimintastrategiaamme ja tarjontaamme. Haluamme, että Advania on helppo valinta IT-kumppaniksi myös vastuullisuutensa vuoksi”, sanoo Helena Nordin, Ruotsin Advanian Sustainability Manager.

Kuluneena vuonna Advania on liittynyt YK:n 10 kohdan Global Compact -ohjelmaan. Yrityksen tavoitteena on jalkauttaa ympäristön ja kestävän kehityksen vastuuta myös yrityksen ulkopuolelle, kuten se Sustainability Report for 2019 -julkaisussaan linjaa.

”Koemme IT-palvelut aktiivisen ympäristövastuutyön mahdollistajana ja alullepanijana. Haluamme olla tärkeässä osassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Saamme keskeisen roolin sosiaalisesti ja ilmastollisesti kestävän yhteiskunnan rakentajana tarjoamalla vastuullisia digitaalisia ratkaisuja ja työkaluja.”

Laajasti eri yhteiskunnan sektoreilta olevia Advanian asiakkaita yhdistää nopea digitalisoitumisprosessi. Tietoteknologiaa hyödyntämällä yritys voi hillitä ilmastopäästöjään.

”Kestävän digitalisaation avulla voimme auttaa asiakkaitamme vähentämään heidän liiketoimintansa aiheuttamia ilmastovaikutuksia. Pidämme toki huolta myös oman yrityksemme ympäristövastuusta, jotta näyttäisimme esimerkkiä koko IT-teollisuudelle ja maailmalle.”

Kestävän kehityksen konsepti on luotu yrityksen tärkeimpien taloudellisten, sosiaalisten sekä ympäristöllisten osa-alueiden pohjalta. Konsepti jakautuu kolmeen eri osaan: Sustainable Advania keskittyy sisäiseen työhön, Sustainable offering asiakastyöhön ja Sustainable supply chain hallinnoi toimitusketjua sekä hankkijavalintoja.

”Olen tyytyväinen nähdessäni Advania Swedenin muutaman vuoden takaisen kunnianhimoisen vastuullisuuslupauksen tulokset. Onnistumiset, haasteet ja opit sisällytettiin tämän vuoden Sustainability Reportiin, ja hyödynnämme niitä alkaessamme laajentaa vastuullista ohjelmaamme koko Advania Groupin sisälle”, sanoo Mikael Noaksson, Advania Groupin toimitusjohtaja.

Lue lisää: Advanian Sustainable report 2019 

Lisätietoja:

Helena Nordin, Sustainability Manager Advania Sweden
Puhelin: +46 76 140 00 78
E-mail: helena.nordin@advania.com

Mikael Noaksson, CEO Advania AB
Puhelin: +46 76 140 00 80
E-mail: mikael.noaksson@advania.com

 

Tietoa Advaniasta
Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisen laatu- ja turvallisuusstandardin ISO 27001 mukaisesti. Palvelemme monipuolisesti eri asiakasryhmiä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Advanian toiminta juontaa juurensa aina vuoteen 1939, jolloin islantilainen toimistotarvikkeita kauppaava yritys EJS perustettiin Reykjavikiin. Advania Ab syntyi vuonna 2012, kun Skýrr-konserniin sulautunut EJS yhdistyi ruotsalaisen Kerfin ja norjalaisen Handsin kanssa. 1.4.2019 suomalainen Vintor Oy liittyi osaksi Advaniaa. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.advania.com.

Samankaltaisia artikkeleita