Lehdistötiedote 2020.01.07

Advania kasvaa Suomessa – ostaa Accountor ICT:n

Digitaalisten palveluiden kysyntä kasvaa pohjoismaisissa yrityksissä. Samalla korostuu tarve kumppanille, joka pystyy toteuttamaan vaativia ja innovatiivisia projekteja. Tähän haasteeseen Advania vastaa ostamalla Accountor ICT:n.

Advania ostaa Accountor ICT:n, joka on ollut osa Accountor-konsernia. Yrityskaupan toteuduttua Advanialla on Suomessa yli 80 digitalisaatioprojekteihin ja IT-infrastruktuuripalveluihin keskittyvää ammattilaista. Accountor on viime vuosina määritellyt strategiaansa uudelleen ja päättänyt keskittyä konsernin ydinliiketoimintaan.

”Uskomme, että tämän avulla Accountor ICT Oy pystyy paremmin kehittämään liiketoimintaansa ja jatkamaan asiakkaidensa hyvää palvelua. Olemme olleet tyytyväisiä Accountor ICT Oy:n toimintaan ja haluamme kiittää kaikkia heidän työpanoksestaan”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

Tarve prosessien automatisoinnille, keskitetylle infrastruktuurille ja digitaalisille loppukäyttäjäpalveluille kasvaa yrityksissä nopeasti.

“Digitaalisaatiolle on hyvin korkea kysyntä sekä nykyisten että uusien asiakkaiden parissa ja tuntuu upealta toivottaa uudet kollegamme tervetulleeksi Advanialle. Odotan innolla uuden yrityksemme johtamista – ammattilaisemme ovat huippuosaajia ja meillä on laaja paikallinen tarjonta. Yhdessä pystymme tuottamaan vaativia ja innovatiivisia uuden teknologian projekteja asiakkaillemme Suomen markkinoilla”, kertoo Advania Finland Oy:n toimitusjohtaja Sami Grönberg.

Kauppa on osa Advanian kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on olla johtava pohjoismainen kumppani IT-infrastruktuuri-, digitaalisaatio- ja managed services -palvelualueilla.

”Aloitimme yritystoiminnan Suomessa vuosi sitten ostaessamme Vintorin, josta tuli nopeasti integroitu osa Advaniaa ja joka kehittyi mahtavasti viime vuonna. Accountor ICT:n oston myötä palveluvalikoimamme kasvaa merkittävästi Suomessa ja meistä tulee entistä tärkeämpi kumppani nykyisille ja uusille asiakkaille”, kuvailee Advania-konsernin toimitusjohtaja Mikael Noaksson.

Lisätiedot:

Sami Grönberg, CEO Advania Finland Oy
Sähköposti: sami.gronberg@advania.com
Puhelin: +35 898 861 15 23

Mikael Noaksson, CEO Advania Group
Sähköposti: mikael.noaksson@advania.com
Puhelin: +46 76 140 00 80

Accountor ICT

Accountor ICT on tähän asti ollut osa Accountoria, joka on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT:n ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 240 miljoonaa euroa.

Accountor ICT on pitkän linjan IT-yritys, jonka kattaviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi liiketoiminnan IT-infrastruktuuri ja digitaalinen työympäristö. Yritykselle on ensimmäisenä Suomessa myönnetty HP DataCenter Specialist -sertifikaatti. Accontor ICT:n valvonta- ja managed services -palvelut kattavat sekä Accountorin itse hallinnoimat että asiakkaiden omat konesalit. Yrityksen Service Desk palvelee noin 5000 loppukäyttäjää.
Lisätietoa osoitteesta www.accountor.com.

Advania

Advania on pohjoismainen IT-palveluyritys, jonka juuret ovat Islannissa ja pääkonttori Tukholmassa Ruotsissa. Yhtiössä työskentelee yli 1200 ammattilaista kaikissa Pohjoismaissa. Advania hallitsee IT-liiketoiminnan koko tarjoaman liiketoimintasovelluksista järjestelmäintegraatioihin, prosessiautomaatioon ja loppukäyttäjien digitaalisiin palveluihin.
Lisätietoa osoitteesta www.advania.com.

 

Samankaltaisia