Header_kulttuurijaihmiset

Ihmiset ja kulttuuri

Yhdessä olemme voittamattomia. 

Kulttuuri
Tutustu meihin

Meidän kulttuurimme

Advanian kulttuuri muodostuu tasa-arvoisuudesta, reiluudesta ja yhdessä tekemisestä. Kunnioitamme ihmisiä ympärillämme ja luotamme toisiimme. 

Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme kollegoja ja jaamme asiantuntemusta toisillemme päivittäin. Avoimuus, keskustelut, positiivinen toistensa haastaminen ovat niitä keinoja, joilla pidetään huolta toistemme kehittymisestä ja yhteisöllisyydestä. 

Kulttuurimme tai tapamme toimia ei suinkaan ole valmis. Tammikuussa 2020 tarinaamme liittyi Accountor ICT, 2021 konsultointiyritys Beveric Oy ja 2022 aikana mukaan liittyy Valtti.

Teamwork
Advania

Me haluamme olla

  1. houkutteleva työnantaja, jossa ylläpidämme hyvinvoivia työntekijöitä ja alhaista vaihtuvuutta sijoittamalla työntekijöidemme urakehitykseen sekä ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. 
  2. aito kumppani ja istua asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Toimimme ihminen edellä, jotta asiakkaidemme arki olisi helpompaa ja jotta he menestyisivät entistäkin paremmin.
  3. asiakaslähtöinen toimija, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat IT-alalla. Meille on tärkeää ylläpitää pitkä-aikaisia asiakassuhteita. 
Asiantuntijoitamme

Tutustu meihin

ErkkiKondelin
Director of Business and Public Sales

Erkki Kondelin

Erkki eli tuttavallisesti Eeka on työskennellyt Advanialla vähän alle vuoden. Vapaa-aika kuluu perheen ja kolmen koiran kanssa touhutessa. 

Lue lisää
MikkoMartsola
Senior Architect

Mikko Martsola

Mikko on kiireinen mies niin töissä kuin vapaa-ajallaankin rakentaessaan uutta omakotitaloa perheelleen. 

Lue lisää
MikaVakkilainen
System Administrator

Mika Vakkilainen

Mika on työskennellyt Advaniassa melkein 8 vuotta, ja hänestä on nopeasti tullut yksi arvokkaimmista resursseistamme, hän on myös hämmästyttävä ongelmien ratkaisija

Lue lisää
Olisi mukava kuulla sinusta lisää

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Mietityttääkö jokin asia? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja rakennetaan yhdessä sopivat palvelut vastaamaan yrityksesi tarpeita. Olemme ketterä kumppani liiketoiminnan muutoksissa.