advania324sp_1200x630
Haussa

(Jr.) varmistus- ja storage-asiantuntija

Haemme nyt kasvumme tueksi

(Jr.) varmistus- ja storage-asiantuntijaa

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme

(Jr.) varmistus- ja storage-asiantuntijaa

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja hyvinvointiasi tukevia henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin! Ehkäpä me sopisimme sinulle?!

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu varmistus- ja tallennusjärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Työpäiväsi muodostuvat varmistuksien osalta varmistusten onnistumisen seurannasta, asiakkaiden tekemien palautuspyyntöjen suorittamisesta tai uusien asiakkaiden/ympäristöjen liittämisestä palveluiden piiriin. Storage-puolella tehtävinä on järjestelmien operointia, joihin kuuluvat levyjen laajennukset ja uusien levyjen osoittaminen ympäristöjen käyttöön.

Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinua edelleen asiantuntijan roolissasi. Olisi hienoa, mikäli olisit mahdollisesti jo tutustunut Dell EMC Avamar- ja Rubrik-järjestelmiin ja/tai jos sinulla on kokemusta tallennusjärjestelmistä (Dell, HPE, IBM, NetApp). Olet aidosti kiinnostunut varmistus- ja tallennuspuolen ratkaisuista ja työskentelytapasi on tarkka ja vastuuntuntoinen. Olet hyvä tiimipelaaja ja tahdot jatkuvasti kehittyä ja oppia lisää työssäsi. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja palvelet asiakkaitamme yhtä laadukkaasti ja suurella sydämellä kuin Advanialla on tapana.  

Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista, ja etätyömahdollisuudet sekä joustava työaika helpottavat arjen sujumista. Meillä saat aidosti mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Tarjoamme myös erittäin kattavat työsuhde-edut, kuten täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas-, virike-, työmatka-, hammashoito- ja hierontaetu, erittäin laaja työterveyshuolto, sairaan lapsen hoitoetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, polkupyöräetu ja henkilöstökerhoja.

Kiinnostuitko? Täytä lyhyt hakemus järjestelmässämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.3.2023. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Tuomakselta: tuomas.lae@advania.com.