Advanialaiset_1200x630
Haussa

Microsoft-sovellusarkkitehti

Haemme nyt kasvumme tueksi sinua

Microsoft-sovellusarkkitehti

Advania on vauhdikkaasti kasvava IT- ja asiantuntijatalo, jolla on Pohjoismaissa ja Iso-Britanniassa noin 4 500 työntekijää ja Suomessa noin 330 kuudella eri paikkakunnalla. Tehtävänämme on tuoda asiakkaamme parhaiden ratkaisujen äärelle mutkattomasti. Palvelumme kattavat jatkuvat it-palvelut loppukäyttäjätuesta pilvi- ja asiantuntijapalveluihin. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisuja. 

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Arvostatko joustavaa tapaa tehdä töitä paikasta riippumatta, mahdollisuutta oppia uutta ja passeleita henkilöstöetuja? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa lukea eteenpäin!  

Meillä täällä Advanialla on kova kasvu, ja haemme uusia kollegoita mielenkiintoisiin sovellusarkkitehdin tehtäviin. Tehtävässä toimit asiakkaidemme projekteissa teknisenä asiantuntijana, suunnittelet kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaan liiketoimintaa kehittämään sekä toteutat tekniset ratkaisut osana toteutustiimiä. Työskentelypaikkasi voi olla Espoon, Helsingin, Jyväskylän, Lahden tai Savonlinnan toimistolla tai voit tehdä etätyötä kotoa käsin, kunhan sinulla on mahdollisuus ajoittain käydä pk-seudulla asiakastilanteen niin vaatiessa.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulle on jo kertynyt kokemusta Microsoft-teknologioista ja SharePoint Online- sekä M365-ympäristöistä. Hyödynnämme ratkaisuissamme myös Teams, Power Platform sekä Azure-alustojen ominaisuuksia. Osaat hyödyntää tekemisessäsi DevOps-metodologiaa ja ketteriä kehitysmalleja.

Mitä Advania tarjoaa sinulle?

  • Kasvavan yrityksen eteenpäin menevän ja avoimen työkulttuurin. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Osaamisen kehittäminen on meille yksi toimintamme kulmakivistä - me kannustamme ja tarjoamme mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.
  • Erinomaiset työsuhde-edut (mm. täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, lounas- ja virike-etu, erittäin laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hammashoitoetu).

Kiinnostuitko? Täytä helppo ja lyhyt hakemus järjestelmässämme. Katsotaan, olisiko Advania juuri sinulle se paras duunipaikka!