Rekry_1920x1080
Haussa

LegalTech-ohjelmoija/tekninen asiantuntija

IT-projektien, kuten tietoliikenne-, pilvi-, tietoturva-, järjestelmähallinta- ja muiden kehitys- ja ylläpitoprojektien parissa. 

Advania on yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on lähes 4000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa ja Brittein saarilla. Suomessa Advania on vahvassa kasvuvauhdissa. Yhtiön pro forma liikevaihto vuonna 2021 oli 78 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on jo 330 työntekijää. Advanian suomalaiset ja pohjoismaiset asiakkaat toimivat yhteiskunnan kaikilla alueilla, julkissektorista teollisuuteen ja palvelualoille. Lue lisää sivuiltamme: www.advania.fi

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Advania Finland Oy:n Consulting Services -yksikköön.

LegalTech- ohjelmoijaa /Teknistä asiantuntijaa

Pääset työskentelemään monipuolisten IT-projektien, kuten tietoliikenne-, pilvi-, tietoturva-, järjestelmähallinta- ja muiden kehitys- ja ylläpitoprojektien parissa. Työskentelet konsultoivassa roolissa asiakasrajapinnassa suurten asiakkaiden projekteissa.

Tehtävässäsi vastaat järjestelmäintegraatioiden ja migraatioiden toteutuksesta. Sinulla on hallussa Windows palvelinten perusteet ja SQL ohjelmointi (T-SQL) sekä SQL Server että tietokantahallinta. PowerShell/Python ohjelmointi on sinulle tuttua ja plussaa on muu ohjelmointiosaaminen. Asioita joiden parissa tulet työskentelemään ovat mm. iManage Work REST API osaaminen, lähdejärjestelmien API käyttö dokumentaation perusteella, iManage Legacy Tools käyttö ja asetukset, Prosperoware CAM, iManage SPM REST API ja DocAuto.

Tehtäväkenttä on laaja, mutta omasta lähtötasostasi riippuen saat tiimistä tarvittavan tuen ja pääset alkuun työskentelemään yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Mikäli olet jo kokeneempi asiantuntija, voimme muokata työnkuvaa vaativammaksi, jolloin osallistut integraatio/migraatiomäärittelyihin ja teet asiakaskohtaisia räätälöintejä.

Toivomme sinulta soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemusta järjestelmien migraatiosta ja integraatioiden toteutuksesta sekä ohjelmoinnista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työilmapiirissä mahtavien työkavereiden kanssa. Meillä on mahdollista työskennellä sekä etänä että loistotiloissamme Espoon Keilaniemessä. Työssäsi saat koko työyhteisön tuen ja avaimet ammatilliselle kehittymisellesi ja sertifioitumisille. Meillä on käytössämme modernit työvälineet sekä monipuoliset ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Manager, Kai Hinno, p. +358 40 844 4236. Aloitamme haastattelut heti, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:n alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2022!