Hyödynnä MacBook Pro etu

MacBook Pro. Päivitä perusmallista 16GB-malliin ilmaiseksi.

Pro-tehot. Koko päivän kestävä akku. Loistava työkaveri.

Yritykset ja oppilaitokset voivat tilata Advanialta valittuja MacBook Pro -malleja, joihin saa nyt 8GB:n sijasta 16GB:n keskusmuistin ilmaiseksi!

Edun arvo on 187,00 € ALV 0 %. Tarjous on voimassa 4.5.2024 asti.

MacBook Pro. M3:n huipputehot organisaatiosi käytössä.

14 tuuman MacBook Pron huimat nopeudet takaa M3, uskomattoman edistyksellinen siru. Kovan luokan vauhtia ja ominaisuuksia kovan luokan bisnekseen.

Se on vertaistaan hakeva pro-kannettava yrityskäyttöön upealla Liquid Retina XDR ‑näytöllä ja jopa 22 tuntia kestävällä akulla, joka saa toimiston kulkemaan siellä missä sinäkin.

MacBook Pro 14
Kampanjassa mukana

MacBook Pro 14" Space Gray

MacBook Pro 14" Space Gray/M3 8C CPU & 10C GPU/16GB RAM/512GB SSD/Swedish Keyboard/70W PWR

TDS code: 9484824
Manufacturer Part Number: Z1C8_2_FI_CTO

Veroton hinta alennuksen jälkeen: 1 667,03 €

MacBook Pro 14
Kampanjassa mukana

MacBook Pro 14" Silver

MacBook Pro 14" Silver/M3 8C CPU & 10C GPU/16GB RAM/512GB SSD/Swedish Keyboard/70W PWR

TDS code: 9475451
Manufacturer Part Number: Z1A9_311_FI_CTO

Veroton hinta alennuksen jälkeen: 1 667,03 €

MacBook Pron tärkeimmät ominaisuudet
 • HUIPPUTEHOJEN TAKANA M3 – Applen M3-sirun 8-ytiminen prosessori, 10-ytiminen näytönohjain ja laitteistokiihdytetty säteenseuranta auttavat tiimejä hoitamaan tehokkaasti monimutkaisetkin rutiinityöt, mutta myös ammattitason projektit, kuten tuhansien kuvien tai 4K-videoiden editoinnin.
 • JOPA 22 TUNTIA KESTÄVÄ AKKU – Applen energiatehokkaan sirun ansiosta akku riittää koko päiväksi. MacBook Pro tarjoaa saman uskomattoman suorituskyvyn riippumatta siitä, käytetäänkö sitä akun varassa vai liitettynä virtalähteeseen.
 • HERKÄSTI REAGOIVA YHTEISMUISTI JA TALLENNUSTILA – Jopa 24 Gt yhteismuistin ansiosta kaikki mitä teet, hoituu nopeasti ja jouhevasti. Jopa 2 Tt:n supernopea SSD-tallennustila takaa, että sovellukset latautuvat ja tiedostot avautuvat hetkessä.
 • UPEA PRO-NÄYTTÖ – 14,2 tuuman Liquid Retina XDR ‑näytössä on Extreme Dynamic Range, 1 000 nitin jatkuva kirkkaus loistavan HDR-sisällön toistamista varten, jopa 600 nitin kirkkaus SDR-sisällölle ja ammattitason referenssitilat, jotta jälkesi on parasta missä ikinä liikut.
 • TÄYDELLINEN AMMATTILAISSOVELLUKSILLE – Kaikki ammattilaissovelluksesi toimivat salamannopeasti – kuten Adobe Creative Cloud, Applen Xcode, Microsoft 365, SAP, Solidworks ja monet iPhone- ja iPad-suosikkiappisi. Ja macOS tekee niin työstä kuin huvista Macilla tehokkaampaa. Sen avulla olet parhaimmillasi videopuheluissa. Ja voit löytää tietoa aivan uusin tavoin. Tee Macista juuri omanlaisesi.
 • EDISTYKSELLINEN KAMERA JA ÄÄNI – Näytät terävältä ja kuulostat skarpilta. Siitä huolehtivat 1080p FaceTime HD ‑kamera, kolme studiotason mikrofonia ja tilaäänellä varustettu kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä.
 • KAIKKI MUKAAN – Tässä MacBook Prossa on MagSafe-latausportti, kaksi Thunderbolt / USB 4 ‑porttia, SDXC-korttipaikka, HDMI-portti ja kuulokeliitäntä. Käytä nopeita langattomia Wifi 6E-5 ja Bluetooth 5.3 ‑yhteyksiä. Tukee yhtä ulkoista näyttöä.
 • MAGIC KEYBOARD TOUCH ID:LLÄ – Taustavalaistussa Magic Keyboardissa on täysikokoinen toimintonäppäinrivi ja Touch ID, jolla avaat kannettavasi sekä kirjaudut sovelluksiin ja sivustoille nopeammin ja turvallisemmin.
 • VAHVA TIETOTURVA – Jokaisen Macin mukana tulee salaus, sisäänrakennetut suojausominaisuudet haittaohjelmistoja ja viruksia vastaan sekä tehokas palomuurijärjestelmä. Lisäksi automaattiset tietoturvapäivitykset auttavat pitämään Macin suojattuna.
 • TOIMII KAIKKIEN APPLE-LAITTEIDESI KANSSA – Voit näppärästi hoitaa asioita yhdessä kaikilla Apple-laitteillasi. Kopioi sisältöä iPhonessa ja sijoita se MacBook Prohon. Vastaa MacBook Prolla FaceTime-puheluihin tai tekstaile sillä Viesteissä. Ja tämä on vasta alkusoittoa.
 • TEHTY KESTÄMÄÄN – Täysalumiinirunko on poikkeuksellisen kestävä, ja se on saatavilla värivaihtoehdoissa tähtiharmaa ja hopea. Ilmaiset ohjelmistopäivitykset varmistavat sujuvan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Tartu etuun!

Ilmoita oheisella lomakkeella kiinnostuksesi tarttua tarjoukseen! Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Verkkokauppatunnukset jo olemassa?

Mikäli olet jo asiakkaamme ja rekisteröitynyt Advanian verkkokauppaan, voit tehdä hankinnan tarjoushintaan suoraan siellä!

 

Ainoastaan yritys- ja oppilaitosasiakkaille. Tarjous on voimassa 4.5.2024 asti.