Lenovo-laitteet yrityksille

Keskitetysti ja helposti Advanialta

Lenovo-hero
Lenovo-laitteet

Lenovon laitteita yrityskäyttöön pöytäkoneista kannettaviin

Hanki Lenovo-laitteet yrityksille keskitetysti Advanialta! Olemme Lenovon Platinum-tason kumppani ja kauttamme asiakkaamme voivat tilata yrityskäyttöön Lenovon laitteita pöytäkoneista kannettaviin.

Laptop Heart

Ennakoi laitteiden terveydentilaa

Applixure on laitteiden tehokkaaseen hallinnointiin rakennettu lisäpalvelu. Palvelun kautta saat käyttöösi näkymän, josta näkyy kattavasti laitteiden käyttöön, terveydentilaan ja suorituskykyyn liittyvää dataa.
Palvelun tavoitteena on tunnistaa laitteiden mahdolliset vikatilanteet ennen niiden toteutumista sekä huomata esimerkiksi sovellusten yhteensopivuusongelmat. Palvelu tukee myös muiden valmistajien laitteita.

Lenovo Device Intelligence

Lenovo Device Intelligence Solutions tarjoaa kattavasti tietoa laitteista, hälytyksiä, raportteja, tietoa laitteiden kunnosta ja käyttäjäkokemuksen pisteytystä. 

Lue lisää  Lenovo Device Intelligencesta
Laptop

Ota Lenovo-laitteet käyttöön vaivatta

Advanian esiasennuksen ja kirjautumisportaalin avulla Lenovo-laitteet ovat käyttäjällä tuottavassa käytössä minuuteissa. Pääsy eri sovelluksiin on hallittu niin, että käyttäjä pääsee haluttuihin sovelluksiin suoraan ilman lisäkirjautumisia tai erillisiä tunnuksia.

Ota yhteyttä
Customer Case

Lenovo Premier Support

Premier Support tarjoaa sekä IT-henkilöstölle että loppukäyttäjille suoran linjan tukihenkilöille. Voit myös ottaa yhteyttä teknisiin asiakasvastaaviin, jotka toimivat asiakastapausten keskitettynä yhteyspisteenä.

Lue lisää Lenovo Premier Supportista
Lenovo-laitteet-yrityksille
Laitehallintapalvelut

Advanian laitehallintapalvelut Lenovo-laitteille

Advanian kattavan laitehallinnan (Microsoft Endpoint Manager, VMware Workspace ONE) ja identiteetinhallinnan (Azure AD, OKTA) avulla Lenovon laitteet toimivat osana olemassa olevaa IT-infraa. Pöytäkoneet ja kannettavat ovat käytössä sujuvasti heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Sujuva työntekijäkokemus varmistetaan laite- ja identiteetinhallinnan yhdistelmällä: sovellukset aukeavat kuin itsekseen, kun autentikointi on konfiguroitu modernilla tavalla oikein – ei enää salasanojen näpyttelyä.

Lenovo-laitteet Advanialta
Lenovo-rahoitus

Lenovo Financial Service

Lenovon rahoituksella saat parhaan kuukausihinnan Lenovo-laitteiden rahoitukseen!

Lenovo-tuotteiden hankinta on helppoa Lenovo Financial Service -palvelun avulla. Saat tarvitsemasi pöytäkoneet ja kannettavat silloin, kun niitä tarvitset.

Lenovo Financial Service auttaa kokonaiskustannusten suunnittelussa sekä ennakoimisessa ja tarjoaa joustavuutta tarpeiden muuttuessa.

Lenovo-laitteet

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut Lenovo-laitteiden hankkimisesta organisaatioosi, laita meille yhteydenottopyyntö!