Microsoft 365

Parhaat työvälineet kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti pilvipalveluna

Microsoft_sivu
microsoft 365

Maailman suosituimmat tuottavuustyökalut pilvestä

Hybridityö on uusi normaali. Se vaatii työasemilta, yhteyksiltä ja ohjelmistoilta yhä enemmän. Maailman suosituin pilvipalvelu Microsoft 365 tuo käyttöösi tehokkaat tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Tiedot tallennetaan älykkääseen pilvipalveluympäristöön, jossa ne ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, kuten sujuva etä- ja hybridityö edellyttää. Asiakasympäristö suojataan huippuluokan teknologialla.

Microsoft 365 -työvälineet ovat käytössäsi tietoturvallisina ja ajan tasalla pysyvinä pilvipalveluina, kun käyttöönotto on tehty oikein. Palvelut skaalautuvat kaikenkokoisille organisaatioille. Maksat vain siitä mitä käytät, sillä tarvittavat lisenssit tilataan organisaatiosi työntekijöille kuukausiveloitteisena palveluna. 

Palvelu sisältää kaikkien tuttujen Office-ohjelmistojen lisäksi dokumenttien hallinnan pilvessä sekä Teams-kokoustyökalun. Asiantuntijamme voivat halutessanne toimia avustavassa roolissa, tai voimme ottaa koko palvelun hallintaan. Advanialla on vankkaa osaamista Microsoft 365-palvelun käyttöönotosta ja hallinnasta. 

Priorisoitu tietoturva tuottavuudesta tinkimättä 

Microsoft 365-palvelun tietoturva on toteutettu monitasoisesti. Sisäänrakennettujen tietoturva-toiminnallisuuksien avulla saat kattavan kuvan tietoturvan tilasta koko organisaatiossasi ja hallitset määrittelykäytäntöjä helposti yhdestä paikasta. Palvelu analysoi tietoturvatilaasi automaattisesti ja suosittelee tarvittaessa ympäristön koventamista. 

Kaikki hallinnassa yhden näkymän alta 

Kaikki palvelujen ja tilien hallintaan liittyvät työkalut on keskitetty Microsoft 365 -palvelun ylläpitonäkymän alle yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Ota ympäristösi haltuun helposti ja nopeasti.  

Tarvittaessa saat luonnollisesti apua Advanian Microsoft 365 -hallintapalvelun kautta. 

Microsoft 365
-varmistukset palveluna

Advanian tarjoama varmistuspalvelu turvaa automaattisesti organisaatiosi Microsoft 365
-ympäristössä sijaitsevan kriittisen datan ja varmistaa mahdollisuuden datan palauttamiseen. 

Epähuomiossa Microsoft 365 -palvelusta poistettu data on palautettavissa välittömästi, jos käytössä on Advanian varmistuspalvelu Cloud Backup for Microsoft 365.
Palvelu suojaa datan tahattomilta käyttäjävirheiltä sekä haittaohjelmien aiheuttamilta potentiaalisilta tiedon menetyksiltä.
 

heart-hexagon-55x55

Helpoin ja luotettavin tapa turvata kriittiset tietosi

Palvelumme tuottaa Microsoft 365 -ympäristön varmistuksen ja nopean palautumisen pilvipalveluna. 

  1. Palvelu on käytettävyydeltään ensiluokkainen. Helppokäyttöisyys on otettu huomioon käyttöliittymän suunnittelussa ja varmistusten hallinta on vaivatonta. 
  2. Varmistusten tallennusaika on vapaasti valittavissa ja tiedot ovat aina välittömästi saatavilla.
  3. Kustannustehokas, skaalautuva ratkaisu kaikille kokoluokille. 

 

Webinar

Palvelulla varmistettavat kohteet: 

  • Exchange Online
  • Groups & Teams
  • OneDrive
  • SharePoint
  • Azure AD

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. 

Autoliitto
ASIAKASTARINA

Advania modernisoi Autoliiton IT-infrastruktuurin

Advania toimitti Autoliitolle modernit ja kattavat IT-palvelut, joiden avulla luotiin edellytykset Autoliiton IT-järjestelmien ja teknologioiden uudistamiselle.