jyvaskyla7462_1200x630

Ota Microsoft 365:sta enemmän irti Orchestryn avulla

Nosta työntekijä keskiöön, varmista M365-palveluiden onnistunut käyttöönotto, automatisoi päivittäinen hallinta ja monitorointi sekä tietoturva. 

Tehosta Microsoft 365 -ympäristöä ja vie virtuaalinen tiimityö uudelle tasolle Orchestryllä

Oletko juuri aloittanut M365:n käytön vai kenties kamppailemassa hallitsemattoman Teams-ympäristön kanssa? Tai haluatko kiihdyttää ja tehostaa Teamsin käyttöä organisaatiossasi?

Orchestry auttaa maksimoimaan Microsoft-investointisi arvon, pitämään hallinnointikulut kurissa sekä tehostamaan toimintaa ja virtuaalista tiimityötä koko organisaation laajuisesti. Tutustu Orchestryyn lisää alta tai tilaa demo vaikka heti!

Miten Orchestry auttaa ottamaan enemmän irti Microsoft 365:sta?

Parempaa hallinnointia automaation ja valmiiden mallipohjien avulla

Anna autopilotin hoitaa päivittäinen hallinnointisi ja IT-tehtäväsi.  Orchestryn käyttäjät säästävät keskimäärin 15 000 euroa vuodessa Teams-mallipohjien ja automatisoinnin ansiosta.

Helpompaa ja tehokkaampaa työtilojen luontia

Rakenna itse tai mukauta valmiita bisneslähtöisiä työtilamallipohjia ja liitä niihin turvallisuus- ja hallintasääntöä sekä resursseja. Orchestry-käyttäjät säästävät keskimäärin 30 minuuttia arvokasta työaikaa jokaista luotua työtilaa (Teams- tai SharePoint -sivustoa) kohden.

Oletteko vasta aloittamassa M365 käytön? Varmista onnistunut käyttöönotto

Sano hyvästit digitaalisten työkalujen sekamelskalle ja innosta käyttäjiäsi Microsoft 365: stä. Orchestryn käyttäjäorganisaatioilla Microsoft 365: n käyttöaste kasvaa keskimäärin 27% ensimmäisten kahden kuukauden aikana.

Analytiikkaa, joka ohjaa päätöksentekoa

Ymmärrä Microsoft 365 –ympäristösi nykytila. Ei tarvetta rakennella skriptejä tai pomppia eri admin-portaalien välillä. Saat Orchestryn avulla suoran näkymän kaikkiin työtilan osa-alueisiin ml. SharePoint, Teams, Notebooks, Planner, admin-portaalit sekä Azure AD.

Vieraskäyttäjien parempi hallinta

Ota niskalenkki Microsoft 365:n vieraskäyttäjien hallinnasta ja ennakoi tietoturvariskit ja –ongelmat ilman kalliita lisälisenssejä. Orchestry auttaa hallitsemaan vieraskäyttäjiä helpommin.

M365-siivooja palveluksessasi

Kesytä Teamsin hallitsematon kasvu hetkessä ja aseta organisaatiosi hallitun luonnin ja monitoroinnin polulle. Orchestryn käyttäjät arkistoivat tai poistavat keskimäärin 75% työtiloistaan ensimmäisten kymmenen päivän aikana alettuaan käyttää Orchestrya.

Ota Microsoft 365:sta enemmän irti Orchestryn avulla

Tilaa demo

Tilaa demo täyttämällä oheinen lomake, niin pääset itse tutustumaan Orchestryn ominaisuuksiin!