Terveydenhuollon ja hyvinvointialueiden tietotekniikka

Varmista tiedonkulku ja turvallisuus hoitotyössä sopivilla laitteilla ja ratkaisuilla. 

HC
Terveydenhuollon ja hyvinvointialueiden tietotekniikka

Tietoturvalliset työvälineet sosiaali-
ja terveydenhuollossa

Toimiva tietotekniikka on hoitotyölle tärkeä apuväline. Laitteiden tulee tukea työtehtäviä ja taipua sujuvasti terveydenhuollon arjen vaatimuksiin. Toisaalta turhan järeät ja kalliit laitteistot kuormittavat budjettia aivan turhaan. Autamme valitsemaan sopivat laitteistot niin tietotekniikan perustarpeisiin kuin terveydenhuollon erityisratkaisuihinkin.

Palvelumme avulla hankit muun muassa potilastyöpisteet, työasemien ja näyttöjen kiinnitysratkaisut, vahvennetut työasemat, potilaiden itseilmoittautumiseen liittyvät laitteistot sekä tablettiratkaisut potilaille. 

Terveydenhuollon tarpeisiin vastaava elinkaaripalvelumme kattaa laitteiden koko käyttöiän hankinnasta aina tietoturvalliseen kierrätykseen asti. Hoidamme laitteet esiasennettuina paikalle ja haemme vanhat pois – tietoturvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Opastamme laitteiden sujuvassa käytössä.  

Kauttamme saat myös luotettavat rahoitusratkaisut, joiden avulla hankintojen hinnat voi tasata budjettiin ennakoitavasti. 

Miksi Advania?

Toteutamme tuotteet, palvelut ja laitteiden kierrätyksen ympäristölle kestävällä tavalla.

computer-imac-1-55x55
Oikeat laitteistot

Käymme yhdessä läpi terveydenhuollon organisaatiosi käyttäjien tarpeet ja tavat työskennellä. Ehdotamme sopivat laitteet ja sovimme käytettävät ratkaisut kanssasi.

eco-reuse-55x55
Hankinnasta kierrätykseen

Tuomme laitteet paikan päälle, huolehdimme sujuvan käyttöönoton ja kun laitteisto on tullut käyttöikänsä päähän, kierrätämme laitteet vastuullisesti ja tietoturvallisesti.

coin-stack-55x55
Apua rahoitukseen

Helpotamme budjetointia tarjoamalla luotettavia rahoitusratkaisuja.

“Teemme yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa. Ratkaisuidemme lähtökohtana ovat aina laatu, luotettavuus ja henkilökohtaisuus.”
Terveydenhuollon ja hyvinvointialueiden tietotekniikka

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella organisaatiosi laitetarpeista ja laitteiden tehokkaasta käytöstä, laita meille yhteydenottopyyntö!