Apple-laitteet yrityksille

Applen modernit laitteet puhelimista kannettaviin Advanialta

MacBook_Pro_13-in_M2_Chip_Space_Gray_Hero_Screen__WWEN
Applen valtuutettu jälleenmyyjä

Kaikki Applen laitteet ja palvelut Advanialta

Hanki Advanialta Apple-laitteet yrityksellesi! Kauttamme asiakkaamme voivat tilata Applen laitteita puhelimista kannettaviin. Olemme valtuutettu Apple-jälleenmyyjä (Apple Authorized Reseller) ja toimitamme kaikki Applen laitteet ja palvelut ammattitaidolla.

Applen valtuutettu jälleenmyyjä

 

Heli.Mielonen-2561-Apple
Käyttöönotto ja laitehallinta

Apple Business Manager

Applen laitteet on helppo ottaa käyttöön ja hallita Apple Business Managerilla, oli laitteita sitten 10 tai 10 000. Apple Business Manager toimii saumattomasti mobiililaitteiden hallintaratkaisujen kanssa. Voit siis ottaa Macin, iPadin, iPhonen ja AppleTV:n käyttöön langattomasti eikä manuaalista määritystä tarvita.

Ota Apple-laitteet käyttöön vaivatta

  • Apple Business Managerin ja kirjautumisportaalin avulla Apple-laitteet ovat käyttäjällä tuottavassa käytössä minuuteissa.
  • Pääsy eri sovelluksiin on hallittu niin, että käyttäjä pääsee haluttuihin sovelluksiin suoraan ilman lisäkirjautumisia tai erillisiä tunnuksia.

Advanian laitehallintapalvelut Apple-laitteille

Advanian kattavan laitehallinnan (Microsoft Intune, VMware Workspace ONE) ja identiteetinhallinnan (Entra ID, OKTA) avulla Applen laitteet toimivat osana olemassa olevaa IT-infraa. Parhaat laitteet ovat käytössä sujuvasti heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Sujuva työntekijäkokemus varmistetaan laite- ja identiteetinhallinnan yhdistelmällä: sovellukset aukeavat kuin itsekseen, kun autentikointi on konfiguroitu modernilla tavalla oikein – ei enää salasanojen näpyttelyä.

Apple Financial Services

Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut silloin, kun niitä tarvitset.

Apple Financial Services auttaa pitämään kulut alhaisina ottamalla Applen laitteiden korkean jäännösarvon huomioon heti alkuvaiheessa. Joustavilla päivityksillä pidät laitteiden uudistamisen hallinnassa. Yksinkertaisten ehtojen ansiosta kokemus on selkeä ja miellyttävä.

Apple Financial Services tarjoaa joustavuutta tehdä muutoksia tarpeiden muuttuessa. Voit esimerkiksi tehdä osittaisen omaksi ostamisen tai palautuksen. Voit myös  vaihtaa alkuperäisen kauden jälkeen kuukausittaiseen sopimukseen ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Apple-rahoitus osana Advanian kokonaispalvelua

Advania toimii Suomessa valtuutettuna Apple-jälleenmyyjänä, minkä myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan kokonaisuuden kuukausiveloitteisena palveluna. Lisätarvikkeet, esiasennus ohjeineen ja Advanian palvelut saadaan sisällytettyä laitteen kuukausimaksuun.
heli.mielonen.789-3577-Apple
Apple-laitteiden huolto- ja tukipalvelut

AppleCare for Enterprise

AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT-osastolle sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaitevarannon, jossa jopa 4 % Mac-tietokoneista ja 10 % iPad- tai iPhone-laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syystä ilman lisämaksua. Esimerkiksi laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen.


AppleCare OS Support

Advanian kautta organisaatio voi hankkia IT-osaston tasoista tukea Macin, iPhonen tai iPadin käyttöönottoon. AppleCare OS Support tarjoaa puhelin- ja sähköpostitukea integraatioon ja migraatioon.

Apple-laitteet

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut hankkimaan Applen laitteita organisaatioosi, laita meille yhteydenottopyyntö!