URATARINAT

Riitta Richard

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Tutustu Riitan tarinaan. 

RiittaRichard-600x600.jpg
Tutustu meihin advanialaisiin

Riitta Richard, Service Delivery Manager

Riitta Richard – Service Delivery Manager

Riitta Richard on asiakaspalvelun, asiakaskokemuksen ja Contact Centereiden vahva osaaja. Häneltä löytyy kokemusta erilaisista rooleista Contact Centerien parissa asiakasneuvojana, kouluttajana sekä asiakaspalvelupäällikkönä, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Advanialla Riitta toimii palvelupäällikön roolissa hoitaen omia, nimettyjä asiakkaitaan.

Miten päädyit nykyiseen työhösi?

Ennen Advanialle tuloa minulla oli ennestään osaamista erilaisista On Premise -järjestelemistä, sekä pilvipohjaisesta Genesys Cloud -ratkaisusta asiakkaan näkökulmasta. Minulla paloi halu nähdä ja oppia uutta järjestelmän toimittajan puolelta, jonka vuoksi päädyin Advanialle.

Minkälaista on työskennellä Advanialla?

Advanialla työskentely on ollut alusta innostavaa ja mielenkiintoista. Roolini on mahdollistanut minulle monia erilaisia tehtäviä, joissa olen saanut myös oppia ja kehittyä ammattini puolesta. Mielestäni parasta työssäni ovat asiakkaat ja erilaiset kohtaamiset heidän kanssaan. Haluan luoda aidosti asiakkaasta välittävää ilmapiiriä, jolla pystymme takaamaan laadukkaan ja erityisen asiakaskokemuksen. Toinen minulle tärkeä asia työssäni ovat kollegat, joiden kanssa pystymme jakamaan niin positiiviset asiat, kuin huolet ja murheetkin. Lisänä päivissä kulkee tietenkin myös huumori, joka kantaa pitkälle.

Teen paljon töitä Kuopiosta käsin, vaikka toimipisteeni sijaitseekin Espoon Keilaniemessä. Onneksi kuitenkin yhteydet pelaavat sekä puhelimen että Teamsin välityksellä, sekä Espoossakin tulee vierailtua aktiivisesti.

Mitä haluat sanoa uudelle työnhakijalle, joka miettii Advanialle tuloa?

Advania on firma, jossa annetaan mahdollisuus itsensä kehittämiseen ja roolissa kasvamiseen. Meillä voit olla aidosti oma itsesi. Parasta yrityksessä on joustavat työskentelymahdollisuudet sekä välittävä ilmapiiri.