URATARINAT

Tuomas Järvinen

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Tutustu Tuomaksen tarinaan. 

TuomasJarvinen_600x600-2
Tutustu meihin advanialaisiin

Tuomas Järvinen – Product Manager, M365

Miten päädyit nykyiseen työhösi?

Mielenkiintoinen työnkuva ja kipinä IT-alaan saivat minut hakeutumaan loppusyksystä 2021 Advanialle. Entuudestaan Advania ei ollut tuttu, mutta selkeä työnkuva Microsoft-palveluiden parissa vakuutti ja uuden oppiminen kiehtoi.

Taustaa

Tuomas on diplomi-insinööri tietoliikennealalta ja työkokemusta on kertynyt runsaat 15 vuotta. Koko työuransa ajan hän on tehnyt töitä palvelukehityksen parissa, tuotehallinnan tehtävissä ja viime aikoina Advanialla Microsoft 365 -palvelun omistajana ja tuotepäällikkönä.

Nykyinen työnkuva koostuu Advanialla tuotettavien Microsoft-ratkaisujen ja -palvelujen hallinnasta sekä kehittämisestä. Sidosryhmiä on paljon: myynti, markkinointi, tuotanto ja asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Tuomas näkeekin itsensä jonkinlaisena sillanrakentajana näiden välillä ja on kokenut sen mieluisaksi paikaksi työskennellä. On aina mielenkiintoista kuunnella eri taustaisten ihmisten näkökulmia ja auttaa ratkaisemaan haasteita.

Millainen on tavanomainen työpäiväsi?

Työpäivät kuluvat pitkälti asiakaspalavereissa sekä myynnin tukemisessa. Se voi olla tukea tarjousten teossa, hinnoittelussa tai ratkaisun löytämisestä asiakastarpeisiin, palautteen keräämistä tai palvelun ja prosessien kehittämistä talon sisällä.

Mikä innostaa työssäsi?

Yhteistyön tekeminen, verkostoituminen yrityksen sisällä ja se, että löytää keinoja auttaa muita töiden tekemisessä ja helpottaa arkea organisaation sisällä. Ja vahvemmin, että pääsee näkemään ja löytämään asiakkaille sellaisia ratkaisuja, jotka auttavat vastaavasti heidän arkeaan.

Minkälaista on työskennellä Advanialla?

Advanialla on hyvä tekemisen meininki. Teemme paljon yhteistyötä työkavereiden ja tiimien kanssa, joten apua saa tarvittaessa asiantuntevilta kollegoilta. Työssä pääsee myös vaikuttamaan siihen, kuinka asioita Advanialla tehdään nyt ja tulevaisuudessa.

Vapaa-aika kuluu pitkälti pienten lasten ehdoilla. Tuomas kyllä mielellään keskustelee myös sulkapallosta, golfista ja kalastuksesta. Varsinkin sulkapallo on rakas laji, sillä Tuomas on kilpaillut sulkapallon parissa kansallisella tasolla pitkään ja paloa tähän lajiin on vieläkin.