Pilvipalvelut Tiedote 05.01.2023

Älykkäät lukitusratkaisut tarvitsevat järeää turvaa – Abloy syventää kumppanuuttaan Advanian kanssa

Advania ja Abloy ovat sopineet yhteistyön syventämisestä. Advania ottaa hoitaakseen Abloyn kriittisten asiakasympäristöjen alusta- ja tietokantapalvelut sekä varmistaa palveluiden kyberturvallisuuden. Abloy puolestaan keskittyy kehittämään omia digitaalisia ja turvakriittisiä palvelujaan.

“Älykkäiden digitaalisten turva- ja lukitusratkaisujen kysyntä kasvaa koko ajan. Samalla kasvaa kyberturvallisuuden merkitys”, toteaa Head of Service Operations Katja Kuusela Abloylta.

Lukitus- ja kulunvalvontateknologia on kehittynyt voimakkaasti viime vuosien aikana. Älylukot alkavat olla arkipäivää. Fyysiset avaimet muuntuvat nyt digitaalisiksi avaimiksi ja kulkeminen on mahdollista esimerkiksi mobiililaitteella. Kulunvalvonta on yhä useammin pilvipalvelussa, ja yhden järjestelmän kautta voidaan hallita pääsyä useisiin erilaisiin tiloihin toimistorakennuksista pysäköintihalleihin.

“Advanian pitäessä huolta sovellusalustoistamme ja kyberturvallisuudesta me voimme keskittyä omaan avainosaamiseemme: kehittämään moderneja lukitusratkaisuja ja palveluja. Palvelujen tulee olla turvallisia, mutta myös helppoja käyttää”, sanoo Kuusela. “Advanian palvelu tuo meille resilienssiä ja varmistaa liiketoimintamme jatkuvuutta.”

Advanian ja Abloyn kumppanuus on jatkunut jo vuosia, ja nyt laajeneva sopimus kattaa kriittisten it-palveluiden ympärivuorokautisen hallinnan ja valvonnan sekä tietokantapalvelut. Samalla Abloylta siirtyy Advanialle kaksi asiantuntijaa vanhoina työntekijöinä.

“Hyvä yhteistyömme on kantanut hedelmää ja yhteistyön tiivistäminen on luonteva jatko kehitykselle. Toivotamme Abloylta meille siirtyvät asiantuntijat lämpimästi tervetulleiksi”, sanoo operatiivinen johtaja Janne Herkama Advanialta.

Lisätietoa: Janne Herkama, Advania Finland Oy


ABLOY on luottamuksen tunnusmerkki. Olemme edelläkävijä edistyneissä lukitus- ja kulunhallintajärjestelmissä ympäri maailman. Toimitamme laaturatkaisuja nykyaikaisesta tehtaastamme ja päätoimipaikastamme Joensuusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. 750 huippuammattilaistamme Suomessa ja toiset 240 ulkomailla vaalivat Abloyn kulttuuria, jossa laatu, kestävä kehitys ja innovaatio ovat aina etusijalla.Abloyn toiminnan ja kehitystyön tukena on maailmanlaajuinen verkosto, ASSA ABLOY -konserni – maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. www.abloy.fi

Advania Group on yli miljardin euron liikevaihdollaan yksi Pohjois-Euroopan IT-markkinan johtavista toimijoista. Yhtiöllä on noin 4 500 työntekijää kaikissa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa. Suomessa Advanian palveluksessa on yli 330 asiantuntijaa. Tarjoamme kattavat palvelut konsultoinnista loppukäyttäjäpalveluihin sekä IT-ulkoistuksiin. Autamme asiakkaitamme pilvipalvelusiirtymissä sekä digitaalisten palveluiden ja työympäristöjen rakentamisessa.  Advania on teknologiayritys, jossa osaajat ratkaisevat. Teknologian tuomat hyödyt konkretisoituvat vain ihmisten välisessä yhteistyössä. Digitaaliset palvelut tarvitsevat ammattilaisten työtä, suunnitelmallisuutta ja ihmisten kohtaamisia. Strategiamme perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuteen asiakkaan kanssa. www.advania.fi

Aiheeseen liittyvää