Advania Finland osti Core Servicen Apple-laitemyyntiliiketoiminnan
Laitteet 31.03.2023

Advania Finland osti Core Servicen Apple-laitemyyntiliiketoiminnan

Advania Finland Oy on maaliskuussa 2023 ostanut Apple ICT-palveluyritys Core Service Oy:n Apple-laiteliiketoiminnan. Kaupassa Advanialle siirtyvät laitemyynti ja laitemyynnin verkkokauppa. Henkilöstövaikutuksia ei kaupalle ole. 

”Kauppa vahvistaa Advanian Apple-liiketoimintaa ja kykyä toimittaa markkinoiden johtavia tuotteita asiakkaille. Odotan innolla yhteistyötä Core Servicen kanssa”, sanoo Advanian Devices-liiketoiminnan johtaja Timo Drachman.

”Asemamme Applen valtuutettuna jälleenmyyjänä vahvistuu kaupan myötä. Liikevaihtoon ja Applen omiin sertifikaatteihin perustuvaa Authorized Reseller -statusta ei ole Suomessa kuin muutamalla toimijalla”, Drachman jatkaa.

”Yhteistyömme tuo paljon synergiaetuja. Pystymme jatkossa keskittymään yhä vahvemmin Apple-konsultointi- ja -palveluliiketoimintaamme”, sanoo Core Service Oy:n myyntijohtaja Jari Grönroos.

Konserniin kuuluvien Core Servicen ja Corewaren yhteinen liikevaihto vuonna 2022 oli 4,5 miljoonaa euroa, josta Apple-laitekaupan liikevaihto oli 2,2 miljoonaa euroa.  

Lisätiedot:

Timo Drachman
timo.drachman@advania.com

 

Samankaltaisia