Advania Groupista uusi VMware Cloud Service Provider Pinnacle Tier Partner Broadcomin Advantage Partner -ohjelmassa
Kumppanuus Pilvipalvelut 04.04.2024

Advania Groupista uusi VMware Cloud Service Provider Pinnacle Tier Partner Broadcomin Advantage Partner -ohjelmassa

Advania auttaa asiakkaitaan modernisoimaan infrastruktuuria, nopeuttamaan innovaatioita ja parantamaan liiketoiminnan kestävyyttä hallituilla VMware Cloud Foundation -palveluilla.

Advania on VMware by Broadcomin Pinnacle Partner.Advania on nyt VMware Cloud Service Provider (VCSP) Pinnacle Partner Broadcomin Advantage Partner -ohjelmassa pohjoismaisille markkinoille. Kumppanuuden myötä Advania auttaa yritysasiakkaita innovoimaan ja ottamaan käyttöön VMware Cloud Foundationin (VCF) yksityiseksi pilvi-infrastruktuurikseen. Advania jatkaa hallittujen VMware Cloud Foundationin yksityisten pilvipalveluiden toimittajana, mukaan lukien riippumattomat pilvipalvelut, jotka vastaavat datan sijaintiin ja valvontaan liittyviin vaatimuksiin.

VMware Cloud Foundation auttaa organisaatioita modernisoimaan infrastruktuuriaan kokonaiskustannukset optimoiden. VCF tarjoaa kitkattoman itsepalvelukokemuksen kehittäjille konsolidoidulla VM- ja konttipohjaisella työkuorman tuella yhdellä alustalla. Palvelu tarjoaa yrityksille myös joustavuutta ja turvallisuutta. Advania tukee VCF-tarjonnan uutta lisenssin siirrettävyysominaisuutta, joka tuo asiakkaille joustavan hybridipilvikokemuksen.

"Pinnacle Partnerina Advanian asiantuntemuksella, kokemuksella ja vaikuttavuudella on alallaan ratkaiseva rooli sen auttaessa johtamaan asiakkaitamme heidän pilvimatkallaan", sanoo Ahmar Mohammad, Vice President, Partners, Managed Services, and Solutions GTM, VMware Cloud Foundation Division Broadcomilta. "VCSP Pinnacle -taso on suunniteltu rakentamaan vahvempia suhteita arvostetuimpien VCSP-kumppaneidemme kanssa, jotta asiakkaat voivat ottaa käyttöön erittäin tehokkaan pilvitoimintamallin. Siinä yhdistyvät julkisen pilven mittakaava ja ketteryys sekä yksityisen pilven turvallisuus ja suorituskyky."

”Advania on matkalla Pohjois-Euroopan johtavaksi teknisten palveluiden tarjoajaksi keskisuurille yrityksille. Pinnacle-kumppanuus VMwaren ekosysteemissä antaa meille mahdollisuuden tarjota huippuluokan ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme pohjoismaisilla markkinoilla”, sanoo Hege Støre, Group CEO Advanialta.

Pinnacle on Broadcomin Advantage Partner -ohjelman korkein taso. Pinnacle-kumppanit ovat Broadcomin sitoutuneimpia ja strategisimpia kumppaneita, joilla on laajat sertifikaatit, näyttöä merkittävistä myynti- ja palvelusaavutuksista sekä laaja kansainvälinen kattavuus. Pinnacle-status on todiste kumppanin syvästä teknologisesta osaamisesta ja pätevyydestä vastata asiakkaiden vaikeimpiinkin ongelmiin. Broadcom toimii läheisessä yhteistyössä Pinnacle-kumppaneiden kanssa, mukaan lukien yhteismyynti asiakkaille, tarjotakseen kattavan, digitaalista kehitystä ohjaavan teknologian. 

Aiheeseen liittyvää