VMware osaksi Broadcomia, Advania Finland jatkaa kumppanina
Kumppanuus 14.03.2024

VMware osaksi Broadcomia, Advania Finland jatkaa kumppanina

VMware siirtyi osaksi Broadcomia marraskuussa 2023 tehdyssä yrityskaupassa. Advanian VMware/Broadcom-kumppanuus jatkuu yrityskaupan jälkeenkin, kun meidät valittiin yhdeksi harvoista kumppaneista pohjoismaissa.

VMware by Broadcom logoKumppanuus on tunnustus pitkäaikaisesta työstämme VMware-ratkaisujen jälleenmyyjänä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan VMware-lisenssiasiakkaillemme jatkossakin ensiluokkaista palvelua.

Järjestely vaikuttaa VMware-lisensointiin

Yrityskaupalla ei ole vaikutuksia VMwaren ohjelmistoihin tai niiden toiminnallisuuksiin. Broadcom on kuitenkin ilmoittanut kumppaneilleen, että kapasiteettipalveluiden lisensointiin tulee merkittäviä muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 1.4.2024 alkaen.

Olennaisin muutos on, että nykyinen muistin käyttöön perustuva lisenssien veloitus muuttuu alustapalvelinten prosessoriydinten lukumäärään perustuvaksi. Advanian palveluista muutos kohdistuu erityisesti Yksityinen Pilvi -palveluun. Alustapalvelimissa jokaisen prosessorin jokainen ydin vaatii jatkossa yhden lisenssin. Vähimmäismäärä prosessorikohtaisille lisensseille on 16. Virtuaalipalvelinten määrä tai muistin käyttö ei muutoksen jälkeen enää vaikuta lisenssilaskutukseen.

Advania käy Broadcomin kanssa neuvotteluita varmistaakseen kustannustehokkaimman, parhaiten liiketoiminnan tarpeita palvelevan ratkaisun asiakkailleen.

VMwaren moderni laitehallintapalvelu eriytyy Broadcomista  

Advania tarjoaa asiakkailleen jatkossakin VMware Workspace ONE -ratkaisua. Se on turvallinen, moderneihin tietoturvariskeihin vastaava palvelu laitehallintaan ja osa Zero Trust -mallin mukaista toimintaa.

Pääomasijoittaja KKR osti 26.2.2024 Broadcomilta VMware-kaupan mukana tulleen EUC (End-User Computing) -yksikön, johon myös Workspace ONE -ratkaisu kuuluu. Jatkossa EUC-yksikkö toimii omana yhtiönään.

 

Lisätietoja:

Janne Herkama
Business Unit Director, IT Infrastructure
+358 40 560 0964
janne.herkama@advania.com

 

Samankaltaisia