Lehdistötiedote 25.04.2022

Advania vahvistaa asiantuntijapalveluitaan Norjassa ostamalla eXspend AS:n

EXspend AS: n (”eXspend”) hankinnan myötä Advania AB (”Advania”) vahvistaa asemiaan tarjoamalla korkealaatuisia asiantuntijapalveluita auttaakseen asiakkaita heidän digitaalisella matkallaan. Yrityskauppa tukee Advanian pyrkimystä tulla Pohjois-Euroopan suosituimmaksi IT-palvelujen tarjoajaksi kokonaisvaltaisella palvelutarjonnalla nykyisille ja uusille asiakkaille.

Pääkohdat

  •  Advania on hankkinut 100 %:sti eXspend-yhtiön osakkeet yrityksen johdolta ja muilta osakkeenomistajilta.
  • Advanian toiminta juontaa juurensa sen perustamisesta Islannissa 1939, on johtava tietotekniikkapalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa, jolla on toimintaa Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Iso-Britanniassa, Tanskassa sekä Suomessa.
  • eXspend on konsultointi- ja ohjelmistotalo, joka on keskittynyt pilvipalveluihin sekä digitalisaatioon asiakkainaan keskisuuret yritykset Norjassa.
  • Kaupan avulla Advania jatkaa tehokkaan palvelutarjoaman rakentamista, johon kuuluvat konsultointipalvelut, Managed Services sekä tuote- ja ohjelmistoratkaisut.

Advania-konsernin pyrkimys on tulla suosituimmaksi IT-palvelujen tarjoajaksi Pohjois-Euroopassa. Yrityskaupan myötä Advania pystyy tarjoamaan laajemman valikoiman asiantuntijapalveluita sekä nykyiselle asiakaskunnalle että uusille asiakkaille. Lisäksi Advania ja eXspend muodostavat ensiluokkaisen työpaikan työntekijöille, jolloin molempien yritysten poikkeukselliset kyvyt menestyvät yrittäjäympäristössä ja hajautetulla mallilla, joka on lähellä asiakkaita Norjan markkinoilla.

- On erittäin hienoa saada Hans-Ingar ja eXspend -tiimi mukaan Advanian kasvumatkalle Norjassa. Yrityskauppa ”istuu kuin hansikas” Advanian sisällä, mikä varmistaa, että työntekijät voivat edelleen kehittyä ja menestyä. Näemme merkittäviä mahdollisuuksia tuoda uusia valmiuksia asiakkaillemme Norjan markkinoilla, sanoo Advania Norjan toimitusjohtaja Espen Hartz.

 Advanian ja eXpendin yhteistyö on ollut vakaalla pohjalla monien vuosien ajan, ja nyt on oikea aika nopeuttaa yhteistä matkaa kumppanuudella.

 - Neljän erittäin menestyksekkään vuoden jälkeen eXpendillä olemme valmiita ottamaan seuraavat askeleet. On ilo päästä yhdistämään voimat Advanian kanssa, jota pidämme Norjan houkuttelevimpana it-palveluyrityksenä. Liiketoimintamme sopii täydellisesti myös Advanian nykyiseen tuote- ja Managed Services -liiketoimintaan, sanoo eXspend toimitusjohtaja Hans-Ingar Løvstad.

Lue alkuperäinen lehdistötiedote

 

Samankaltaisia