Digitaalinen työympäristö Esitystekniikka 11.01.2024

Advania valikoitui Esitystekniikan laitteet ja palvelut 2023–2026 (2027) -puitejärjestelyn yhdeksi toimittajaksi Hanselin kilpailutuksessa

Julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hansel Oy on kilpailuttanut esitystekniikan puitejärjestelyn toimittajat. Kokonaisvaltaisia IT-palveluita ja -ratkaisuja tarjoava Advania Finland Oy valikoitui yhdeksi toimittajaksi. Hansel Oy:n kilpailutuksen palvelut ja monipuoliset laitekategoriat tarjoavat asiakkaille laajan kattauksen nykypäivän esitystekniikkaan. Sopimusta hyödyntäviä organisaatioita on 130, joka kattaa julkishallintoa, valtiohallintoa, in-house-yhtiöitä sekä seurakuntia.

Hanselin sopimustoimittajalogo

Advania tuottaa verkottuneita interaktiivisia audiovisuaalisia ympäristöjä, jotka ovat osa modernia IT-ympäristöä. Advanian esitystekniikan tarjonta kattaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja monenlaisiin eri tarpeisiin, kuten hybridityöhön, ja erilaisiin tiloihin, kuten oppilaitoksiin, tapahtumakeskuksiin ja neuvottelutiloihin. Yrityksen toimittamat tuotteet ja palvelut ovat alan johtavilta valmistajilta, ja ne valitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan osana kokonaissuunnittelua. Advanian esitystekniikan ratkaisut keskittyvät standardisointiin, etähallittavuuteen sekä tekniikan oikeanlaiseen hyödyntämiseen osana toimintakulttuuria.

Advania Finlandin Erkki Kondelin on tavannut valtaosan puitesopimuksen asiakkaista syksyn 2023 aikana. Kondelin toteaa, että tapaamiset ovat vahvistaneet näkemystä, että Advania on uutena toimijana erittäin tervetullut lisä esitystekniikan alalle.

”Yli kymmenen vuoden kokemus alasta ja yli 100 koulun ja monitoimirakennuksen toteutukset vahvistavat myös meidän vahvaa osaamistamme. Advanialla AV-malli on vuorovaikutuksellinen. Se tarkoittaa, että audiovisuaalisuuden lisäksi ratkaisut ovat verkottuneita ja interaktiivisia eli ”networked interactive”. NIAV-malli on otettu hyvin vastaan. NIAV on nykyaikainen tapa tuoda esitystekniikka luonnolliseksi ja hallituksi osaksi organisaation IT–ympäristöä, joka mahdollistaa joustavan työskentelyn ja viestinnän”, summaa Kondelin.

Lisätietoa: www.hansel.fi/yhteishankinnat/esitystekniikka-2023-2027/

 

Aiheeseen liittyvää