Kumppanuus Sovellukset 02.11.2022

Advanian yhteistyö WEBCONin kanssa vahvistaa tarjontaa low code -yrityssovelluksissa

Advania Finland on aloittanut yhteistyön WEBCONin kanssa, joka on yksi johtavista yritysten low code -sovellusalustojen toimittajista. Yhteistyön avulla Advania voi tarjota asiakkailleen yhä monipuolisemmin tehokkaita, räätälöityjä sovelluksia liiketoimintaprosessien automatisointiin ja hallintaan.

Yritykset ovat yhä tietoisempia digitalisointitarpeistaan ja pyrkivät tekemään tietoisia päätöksiä teknologiasta näiden tarpeiden täyttämiseksi. Kun otetaan huomioon markkinoiden laaja sovellusvalikoima, oikean teknologian ja oikean kumppanin valitseminen käyttöönottoprosessia varten voi olla todellinen haaste. Monissa tapauksissa pystytään todentamaan, että valitulla teknologialla päästään haluttuun lopputulokseen.

“Nopea malliesimerkkien tekeminen, helppo muutosten hallinta ja sovellusten massatoimitus ovat tyypillisiä WEBCONin low codelle. Myynnin kannalta yksikään PowerPoint-esitys ei ole yhtä vaikuttava kuin konseptin oikeaksi todistava projekti, joka ylittää asiakkaamme odotukset. Näin alkoi yhteistyömme Advania Finlandin kanssa, ja näin vakuutamme asiakkaamme alustamme toimivuudesta”, kertoo WEBCONin liiketoiminnan kehitysjohtaja Michal Rykiert.

“Aloitimme yhteistyömme WEBCONin tilanteessa, jossa huomasimme heidän tuotteensa ratkaisevan asiakkaamme tarpeen. Tämän kokemuksen perusteella näemme merkittäviä mahdollisuuksia myös muille asiakkaillemme. WEBCON BPS näyttää olevan erittäin monipuolinen, integroitava ja kehittynyt alusta, joka pystyy käsittelemään pieniä liiketoimintaprosesseja sekä erittäin monimutkaisia ja kriittisiä prosesseja. Se on myös erityisen sopiva silloin, kun organisaatiossa on tarve tehdä sovelluksia; esimerkiksi kun tarvitaan 10 erilaista raporttia nopeasti”, sanoo Advanian myyntijohtaja Tommi Flemming.WEBCON on eurooppalainen ohjelmistotoimittaja. Se tarjoaa yritystason liiketoimintaprosessien automaation ja hallinnan low code -alustan, joka auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaammin ja hyödyntämään digitaalisen muutoksen potentiaalia. WEBCON BPS -alusta auttaa kansainvälisiä organisaatioita työnkulun automatisoinnissa, dokumenttien hallinnassa ja liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa. Yli 650 yritystä maailmanlaajuisesti, kuten Siemens Finance, Mitsubishi Electric, Pratt & Whitney, Huhtamäki, Societe Generale ja MAN, ovat valinneet WEBCON BPS:n yksinkertaistaakseen prosesseja ja edistääkseen liiketoiminnan kasvua.

Advania on yli miljardin euron liikevaihdollaan yksi Pohjois-Euroopan johtavista IT-yrityksistä. Yrityksellä on 4 500 työntekijää kaikissa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa. Suomessa Advania työllistää yli 330 ammattilaista. Advanian palvelut kattavat IT-arkkitehtuurin koko kirjon verkoista loppukäyttäjille tarjottaviin palveluihin ja tietotekniikan ulkoistamiseen. Autamme asiakkaitamme pilvipalveluihin siirtymisessä ja digitaalisten työympäristöjen rakentamisessa. Suomalaiset ja kansainväliset asiakkaamme toimivat kaikilla sektoreilla julkisesta sektorista palvelu- ja teollisuussektoriin. Advaniassa IT on ihmisiä varten – haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää ja auttaa heitä kehittämään toimintaansa.


Lue WEBCONin Michal Rykiertin blogikirjoitus: Low code -alustat – mitä, miksi ja milloin

 

Samankaltaisia

Kumppanuus
10.06.2021

Pilvipalvelut ja kumppanuus vaakakupissa

Pilvipalveluiden käytön kasvu on ollut jo pitkään kiihtymistilassa, mutta samalla pilvien kotiuttaminen voimistuu koko ajan taustalla. Tähän on monia syitä, joista useat liittyvät pilvipalveluiden datan kontrolloimattomaan...