Pilvipalvelut Azure 11.06.2024

Microsoftilta uusi tunnustus Advanian Azure-osaamisesta

Advania Finland osoitti Microsoft Azure -huippuosaamisensa saamalla Infrastructure and Database Migration to Azure -spesialisaation. 

Olemme Microsoft AI Cloud Partner ja meillä on Solutions Partner -status seuraavilla ratkaisualueilla: Modern Work, Security, Digital App & Innovation (Azure), Infrastructure (Azure) ja Data & AI (Azure).

Microsoft Solutions Partner -tunnustukset ovat osoitus laajasta teknisestä osaamisestamme ja asiakkaillemme menestyksekkäästi toimittamistamme ratkaisuista.

Microsoftin kumppaniohjelmassa on haettavana kaikilla ratkaisualueilla myös erikoistumistason tunnustuksia (Specialization). Advanialla on kesäkuussa 2023 saatu Modern Workin Adoption and Change Management -spesialisaatio.

Kesäkuussa 2024 julkipilviliiketoimintamme saavutti Infrastructure and Database Migration to Microsoft Azure -spesialisaation. Saavutus on erityisen hieno, sillä kyseessä on yksi vaativimmista spesialisaatioista, jossa kumppanin toimintamallit ja asiakasprojektit auditoidaan kolmannen osapuolen toimesta. 

Infrastructure - Azure - Infra and Database Migration specialization - Microsoft

“Onnistuminen on hieno osoitus kokemuksestamme ja kyvykkyydestämme tehdä projekteja Microsoftin parhaiden arkkitehtuurien ja projektikäytäntöjen mukaan sekä auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintahyötyjä Azure-siirtymästä ja yleisesti julkipilvestä. Haluamme olla yksi  Suomen johtavista kasvavien ja kehittyvien yritysten pilvitransformaatiokumppaneista, ja Microsoftin antamat tunnustukset tukevat tätä matkaa", iloitsee Advanian Cloud Journey -liiketoiminnan vetäjä Jussi Kiiskinen

 


Työpajat hallittuun pilvisiirtymään 👇

Aiheeseen liittyvää