Google Cloud Pilvipalvelut 17.06.2022

Vastaamme markkinoiden kasvaviin julkisten pilvipalveluiden tarpeisiin vahvistamalla kumppanuutta Google Cloudin kanssa

Olemme vahvistaneet kumppanuuttamme Google Cloudin kanssa aloittamalla yhteistyön, jolla vahvistamme Suomen julkisten pilvipalveluiden markkinaa ja vastaamme asiakkaiden kasvaneeseen julkisten pilvipalveluiden kysyntään.

Yhteistyön tavoitteena on hyödyntää pilven natiiveja palveluita paikallisen datakeskusten rinnalla, sijoittaa dataa järkevästi pilven ja datakeskusten välillä, sekä modernisoida infraa ja sovelluksia nykypäivän digitaalisiin vaatimuksiin. Aiomme myös varmistaa legal- ja compliance-vaatimusten mukaiset ratkaisut datan ja tietoturvan osalta asiakkaillemme, kasvattaa tietoturvaa ja sen skaalautuvuutta sekä varmistaa tehokkaan pilven ja tietoturvan valvonnan sekä hallinnan hybridipilvessä.

Google Cloud -kumppanuuden vahvistaminen on luonnollinen jatkumo kattavalle IT-palvelutarjoamallemme ja suomalaisille konesalipalveluillemme. Konesalipalveluitamme voidaan nykyisin laajentaa monipuolisilla palveluilla Googlen pilvestä. Yhteistyömme Google Cloudin kanssa mahdollistaa asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut seuraavilla alueilla: Advisor, pilven asiantuntijapalvelut, infra- ja dataratkaisut, edge computing, Data sekä serverless ja Kubernetes/container-palvelut sekä Managed Cloud -palvelut.

Konesaleistamme on suora yhteys Googlen Haminan-datakeskukseen, joka mahdollistaa datan sijoittelun ja hyödyntämisen järkevästi pilven sekä konesalin välillä pienellä latenssilla. Tiivis yhteistyö tulee näkymään muun muassa asiantuntijoidemme osaamisen kasvattamisella Google Cloud -koulutuksien sekä -sertifiointien kautta.

Asiantuntijamme ovat apunanne kaikissa julkisiin pilvipalveluihin liittyvissä kysymyksissä, voit jättää meille yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta!