Konsultointipalvelut

Resurssit ja osaaminen monimutkaisen ja jatkuvasti kehittyvän IT-ympäristön hallitsemiseen

Multiethnic group of happy business people working together in office

Infra- ja liiketoimintakonsultointi

Suunnittelemme, integroimme ja toteutamme skaalautuvaa ja vikasietoista liiketoiminnan tarpeita tukevaa infrastruktuuria. Vastaamme asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin tietotekniikan ratkaisujen avulla.

Meillä on pitkä kokemus laajamittaisten ja vaativien, korkeaa lisäarvoa tuottavien hankkeiden toteutuksesta kustannustehokkaasti – niin julkishallinnossa kuin yksityiselläkin sektorilla. Palvelemme sujuvasti myös monitoimittajaympäristöissä. 

Erityisosaamistamme ovat muun muassa arkkitehtuuri-, tietoturva-, tietoliikenne- ja tietokanta-asiantuntijakonsultointi, integraatiot, auditoinnit, projektiosaaminen, virtualisointiratkaisut ja vakiointiratkaisut. 

Advanian sertifioidut ja ammattitaitoiset asiantuntijat kartoittavat tarpeesi ja vastaavat parhaiten sopivien ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta ja koordinoinnista. Osaajamme hallitsevat pilviympäristöt ja paikallisesti toteutetut installaatiot sekä näiden väliseen siirtymän. 

Teknologiat: Microsoft, IBM, HP, iManage, Citrix, Checkpoint, ITIL.

Konsultointipalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat keskustella kanssamme yrityksellesi parhaiten sopivien IT-ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta, laita meille yhteydenottopyyntö!