Azure Virtual Desktop -työpaja

Edistä digityön tehokkuutta ottamalla käyttöön Azure Virtual Desktop

Organisaatiot ovat tehokkaasti ottaneet käyttöön erilaisia teknologioita, joiden avulla voidaan työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Azure Virtual Desktop (AVD) on rakennettu Microsoft Azuren tehokkaalla suojauksella, skaalautuvuudella ja joustavuudella suojaamaan etätyöntekijöidesi käyttämiä liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja.

Azure Virtual Desktop -palvelun hyödyt

  • Saat parhaan virtualisoidun työpöydän käyttäjäkokemuksen loppukäyttäjillesi.
  • Saat tehokkuutta ja helppoutta kokonaisratkaisun hallintaan.
  • Tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta on helppo hallita.
  • Maksat vain tarvitsemastasi kapasiteetista ja lisensseistä.

Osallistu Advanian Azure Virtual Desktop -työpajaan!

Työpajassa käydään läpi käyttöönoton mallit, palvelun arkkitehtuurisuositukset, tietoturva, lisensointi ja muut palvelussa tärkeät suunnitteluvaiheen asiat.

Tämän työpajan aikana saat hyvät pohjatiedot ymmärtääksesi, miten hyvin organisaatiosi liiketoimintasovellukset käytännössä toimivat Azure Virtual Desktop -ympäristössä. Työpajan aikana pääset myös itse määrittämään AVD-ympäristön ja hallinnoimaan sitä.

Osallistumalla Azure Virtual Desktop -työpajaamme...

Parannat osaamistasi ja valmiuttasi Azure Virtual Desktop -hankkeiden toteuttamiseen Advanian asiantuntijoiden opastamana. 

 

Saat tietoa siitä, miten liiketoimintasovelluksesi toimivat loppukäyttäjän näkökulmasta Azure Virtual Desktop -ympäristön kautta julkaistuna.

Saat valmiin suunnitelman Azure Virtual Desktop -toteutuksen tekemisestä organisaationne tarpeiden mukaisesti. Suunnitelmassa otetaan kantaa myös käyttöönottoprojektiin sekä -kustannuksiin.

Saat selkeän kuvan siitä, miten liiketoiminnalliset tavoitteet ovat saavutettavissa hyödyntäen Azure Virtual Desktop -palvelua.

Azure Virtual Desktop -työpaja

Haluatko kuulla lisää?

Jos olet kiinnostunut Azure Virtual Desktopista ja sen käyttööottoon liittyvästä työpajasta, jätä meille yhteydenottopyyntö!