Ylläpitopalvelut

 Palvelinympäristöjen tuki, ylläpito ja ongelmanratkaisu

Ylläpitopalvelua eri ympäristöissä oleville palvelimille

Advanian ylläpitopalvelut sisältävät palvelinympäristöjen toiminnan kannalta tärkeitä tuki-, ylläpito- ja ongelmanratkaisutehtäviä. Tarjoamme ylläpitopalvelua konesaleissa, julkipilvessä ja asiakkaan tiloissa oleville palvelimille. Kaikki ylläpitotyöt tehdään ensisijaisesti etäyhteyksiä käyttämällä.

Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan toimintamallin. Palvelinpäivitysmallilla palveluun sisältyy ympäristöjen säännöllinen päivittäminen. Palvelinylläpitopalveluun sisältyy perustasolla käyttöjärjestelmään sisältyvien palveluiden toiminnan varmistaminen. Ylläpitoa on mahdollista laajentaa kattamaan myös sovelluspalvelimien ja tietokantojen toiminnot. Halutessasi voit palvelinkohtaisesti valita toisen tai molemmat palvelumallit. Tuotamme kaikki ylläpitopalvelumme Suomesta ja kaikki asiantuntijamme puhuvat suomea.

Ylläpitopalvelumme

check-ikon
Palvelinpäivityspalvelu

Pidämme huolta järjestelmien tietoturvatasoista ja ajantasaisuuksista. Tietoturvapäivitykset ovat erittäin tärkeitä järjestelmien toimintakunnon varmistamiseksi ja liiketoiminnan turvaamiseksi. Asiantuntijamme huolehtivat siitä, että palvelinohjelmistot ovat ajan tasalla ja että palvelimille asennetuissa käyttöjärjestelmätason palveluissa on kaikki tietoturvapäivitykset asennettuina.

check-ikon
Palvelinylläpito

Palvelinylläpitomme kattaa palvelinpäivityspalvelun lisäksi palvelimella olevan käyttöjärjestelmän ja laitteiston ylläpidon. Ylläpito pyritään aina suorittamaan etäyhteyksien avulla. Palvelinylläpitopalvelumme sisältää ylläpidossa olevien palvelinten toiminnan seurannan ja sen avulla havaittuihin poikkeamiin reagoinnin. Palveluaika on myös laajennettavissa ympärivuorokautiseksi kattamaan kaikki korkean- ja kriittisentason poikkeustilanteet

check-ikon
Tietokannan ylläpito

Tietokannan ylläpidossa varmistetaan palvelinylläpidon piiriin kuuluvalla palvelimella sijaitsevien tietokantojen toiminta. Tietokantaohjelmistot liitetään osaksi säännöllisissä toimenpiteissä suoritettavia päivityksiä.

check-ikon
Sovellusylläpito

Sovellusylläpidossa palvelinylläpitoon kuuluvan palvelimen käyttöjärjestelmän päälle asennettu sovellus liitetään osaksi ylläpitoa. Sovellus lisätään säännöllisiin toimenpiteisiin sekä hälytys- ja poikkeustilanteiden hallintaan.

Ylläpitopalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, jos haluat keskustella palvelinten, tietokantojen, järjestelmien tai sovellusten ylläpidosta organisaatiossasi!