Advanian pilvialustat on kehitetty asiakasyrityksien vaativien pilvipalveluiden tarpeisiin. Advania tarjoaa modernit, liiketoimintaa tukevat kokonaisvaltaiset pilvipalvelut.

Pilvipalvelut muodostuvat markkinoiden moderneimmista teknologioista, jotka on tuotteistettu helppokäyttöisiksi, kustannustehokkaiksi ja erittäin tietoturvallisiksi palvelupaketeiksi.

Advania Managed Cloud

Palvelutuotannon organisointi julkisesta pilvestä tuotetuille palveluille vaatii resursseja ja erityisosaamista. Azure Managed Cloud on Advanian tuottama hallintapalvelu, jonka kautta Advania turvaa ja tuottaa Asiakkaan Azure-palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti kovennettuna. Valmisteltu Azuresta tuotettu pilvialusta on turvallinen, sieltä tuotetut digitaaliset palvelut skaalautuvat Asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja palvelu on rakennettu toimintavarmasti.

Päivittäinen tuki kattaa hallinnan, ylläpidon sekä keskitetyn proaktiviisen valvonnan DevOps-tuella. Tarjoamme tukea 24/7 mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeesi mukaan.

Lue lisää >>

Microsoft Office 365

Maailman suosituin pilvipalvelu Office 365 on nyt Microsoft 365. Se sisältää kaikki Office 365:n ominaisuudet ja vielä enemmän. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Microsoftin suositut tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Asiakkaiden tiedot tallennetaan älykkääseen pilvipalveluympäristöön josta tieto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakasympäristön suojaus toteutetaan huippuluokan teknologialla.

Lue lisää >>