Uratarinat

Uratarinat

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme?
Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan advanialaisten kertoa itse.

tutustu meihin advanialaisiin

Mika Vakkilainen, System Specialist

MikaVakkilainen_200x200
Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietotekniikka-asentaja ja perehtynyt tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Koulutustani olen myöhemmin täydentänyt suorittamalla Datanomi-tutkinnon.

Työskentelin koulutuksen jälkeen lähes 4 vuotta Opiferum Oyssä, web-sivujen  koodaajana ja tämän jälkeen vuokratyöntekijänä ja myöhemmin vakinaisessa työsuhteessa City Plus Oy:llä hoitaen teknistä tukea ja asennuksia.

Advanialle siirryin vuonna 2014 (ent. Vintor Oy) ystävän suosittelemana hoitamaan Windows-palvelimien ylläpitoa ja asennuksia.

Työnkuvani Advanialla on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, yksittäisten ongelmatapauksien selvittelyä, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huolto- ja ylläpitoa. Lisäksi työtehtäviini kuuluu Sharepointin kanssa työskentelyä.

"Mielestäni Advanialla on avoin ilmapiiri ja yrityksessä vallitsee hyvä vuorovaikutus esimiesten ja muun työyhteisön kanssa. Aina voi kysyä ja vastaukset löytyvät nopeasti ja vaivattomasti", kertoo Mika. 

Vapaa-ajalla Mika tykkää lukea scifi- ja fantasiakirjoja sekä pelailla ystävien kanssa tietokoneella. Kirjalukemiseksi hän suosittelee David Eddings -nimisen kirjailijan tuotoksia – erityisesti Belgariad on jäänyt hänen mieleensä.