Advanialle WithSecuren tunnustus kyberturvapalveluista
Kumppanuus Tietoturva 09.05.2023

Advanialle WithSecuren tunnustus kyberturvapalveluista

Tehtävämme Advanialla on mahdollistaa teknologian älykäs käyttö palveluittemme avulla. Parhaidenkin ratkaisujen arvo lunastetaan vain asiantuntijoiden osaavissa käsissä. Siksi olemme erityisen ylpeitä, että olemme saavuttaneet WithSecuren Managed Service Provider -kumppanuuden vuodelle 2023  

WithSecure Managed Service Provider -kumppanuus on osoitus teknologian sertifioidusta osaamisesta sekä palveluiden jatkuvasta kehittämisestä. Osoituksena johtavasta asiantuntijuudestamme ja kehittyvistä palveluistamme olemme myös saavuttaneet WithSecuren Platinum Partner -tason. Iloksemme WithSecuren Sphere23-tapahtumassa toukokuussa meidät palkittiin vielä Growth Partner -palkinnolla.
 
Hyödynnämme jatkuvasti Withsecuren teknologiaa laajasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti muun muassa haavoittuvuuksien hallinnassa, päätelaitteiden ja Microsoft 365 -pilviympäristön suojaamisessa sekä tietomurtojen valvonnassa ja niihin reagoimisessa. Johtavien palveluiden ja teknologioiden avulla asiakkaittemme kyberturvallisuustaso paranee ja kehittyy pienentäen näin tietomurtojen aiheuttamaa riskiä.   
 
Kyberturvallisuus on meillä osa kulttuuria, eikä aiheen ajankohtaisuudessa ole juuri kyseenalaistettavaa. Lämmin kiitos Withsecurelle tunnustuksesta ja yhteistyöstä. Työmme kyberturvallisten palvelujen parissa jatkuu joka päivä.   
 Withsecure-MSP-recognision
Cheers, sanovat Advanian asiantuntijat Pasi Myllyniemi, Niko Mourujärvi ja Tiina Huovinen.  

WithSecure-Sphere-2023
WithSecuren Sphere23-tapahtumassa 24.5.2023 saimme Growth Partner -palkinnon
pitkäjänteisestä työstämme asiakkaiden paremman tietoturvan eteen. Palkinnon pokkasivat ansaitusti asiantuntijamme Jan-Erik Andersson, Janne Herkama, Jukka Loukia ja Niko Mourujärvi.

Lue lisää tietoturvapalveluistamme » 

Lue artikkeli: Nykyaikaiset tietoturvaratkaisut yrityksille ja organisaatioille »

 

Sivua on päivitetty 24.5.2023 Spheressä saamallamme Growth Partner -palkinnolla. 

WithSecure™ perustuu F-Securen vuosikymmenten uraauurtavaan kehitystyöhön ja kokemukseen tietoturvasta. Visiossaan yhtiö näkee maailman, jossa kukaan ei joudu kokemaan vakavia menetyksiä kyberhyökkäysten vuoksi. WithSecure™ on kotimainen ja strateginen kumppani yrityksille, jotka haluavat liiketoimintalähtöistä ja tuloksellista tietoturvaa. www.withsecure.com

Aiheeseen liittyvää