Ihmiset edellä

Kasvata ammattitaitoasi ja tee merkityksellistä työtä kiinnostavien projektien ja ihmisten parissa. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia ja inspiroivan työyhteistön. Tule osaksi pohjoismasta verkostoa, joka luo arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteistkunnalle.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toimintaansa uusien teknologiaratkaisujen ja palveluiden innovatiivisella käytöllä, ja olemme hyviä siinä!

Työkulttuurimme on rento ja olemme aina valmiita puhumaan ihmisille, jotka jakavat perusarvomme ja asettavat asiakkaan aina etusijalle.

Asiakaspalvelun kehittäminen

 

Rekry_2

 

Sales Manager

Haemme mukaan aktiivista ja osaavaa myynnin ammattilaista Customer Experience -yksikköömme. 

Lue lisää

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.

Lähetä hakemus

 

PureConnect

 

Advanialaiset esittäytyvät

Mikko Martsola

Mikko Martsola, Senior Architect


Olen koulutukseltani tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt aiemmin 8 vuotta teleoperaattorin palveluksessa tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävissä. Tulin Advanialle (ent. Vintor) töihin vuonna 2008. Koin, että Advania voi tarjota minulle erinomaiset osaamiset urakehityksen mahdollisuudet.

Advanian palveluksessa olen laajentanut osaamistani muun muassa johtavien valmistajien unified communications & contact center tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin. Minulta on myös edellytetty sertifioitumista näihin tuotteisiin ja näen tämän arvokkaana osana omaa asiantuntijuuttani.

Advanialla työskentelyssä pidän erityisesti monipuolisista työtehtävistäni sekä mahdollisuudesta keskittyä osa-alueisiin, joista itse olen aidosti kiinnostunut.

”Advania koostuu joukosta alansa ammattilaisia, parhaista kumppaneista sekä hyvästä yhteishengestä. Näin saamme tuotettua parhaan asiakaskokemuksen.”

MikaVakkilainen

Mika Vakkilainen,  System Administrator

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietotekniikka-asentaja ja perehtynyt tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Koulutustani olen myöhemmin täydentänyt suorittamalla Datanomi-tutkinnon.

Työskentelin koulutuksen jälkeen lähes 4 vuotta Opiferum Oyssä, web-sivujen koodaajana ja tämän jälkeen vuokratyöntekijänä ja myöhemmin vakinaisessa työsuhteessa City Plus Oy:llä hoitaen teknistä tukea ja asennuksia.

Advanialle siirryin vuonna 2014 (ent. Vintor Oy) ystävän suosittelemana hoitamaan Windows-palvelimien ylläpitoa ja asennuksia.

Työnkuvani Advanialla on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, yksittäisten ongelmatapauksien selvittelyä, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huolto- ja ylläpitoa.
Lisäksi työtehtäviini kuuluu Sharepointin kanssa työskentelyä.

"Mielestäni Advanialla on avoin ilmapiiri ja yrityksessä vallitsee hyvä vuorovaikutus esimiesten ja muun työyhteisön kanssa. Aina voi kysyä ja vastaukset löytyvät nopeasti ja vaivattomasti", kertoo Mika. 

Vapaa-ajalla tykkään lukea Scifi- ja Fantasia-kirjoja sekä pelailla ystävieni kanssa tietokoneella. Kirjalukemiseksi voin suositella David Eddings-nimisen kirjailijan tuotoksia – erityisesti Belgariad on jäänyt mieleen.