Ihmiset edellä

Kasvata ammattitaitoasi ja tee merkityksellistä työtä kiinnostavien projektien ja ihmisten parissa. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia ja inspiroivan työyhteisön. Tule osaksi pohjoismaista verkostoa, joka luo arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toimintaa uusien teknologiaratkaisuiden ja palvelujen innovaatiivisella käytöllä, siinä olemme hyviä!

Meillä on rento työkulttuuri ja olemme aina halukkaita keskustelemaan henkilöiden kanssa, jotka jakavat perusarvomme ja asettavat asiakkaan aina etusijalle.

 

contactcenter_palvelu

 

Haemme kokenutta tuotepäällikköä

 

Service Area Manager

Haemme kokenutta Service Area Manageria (Service Owner) Digital Workplace -liiketoimintayksikköömme. 

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä. 


Contact Center Specialist

Haemme Contact Center Specialistia vastaamaan Genesys Cloud -tuotteella toteutettavien asiakaspalvelujen toteutuksesta.

Lue lisää täältä: 

 

Rania_Ibrahim_Liljeholmen_1920x1080

 

Deal

 

 

Projektipäällikkö

Oletko projektinhallinnan ammattilainen? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukoissakin tilanteissa? Haussa dynaaminen projektipäällikkö viemään asiakasprojekteja eteenpäin. Kiinnostuitko?

Lue lisää täältä: 

Advanialaiset esittäytyvät

Jani-Matti Kraappa, Product Manager

Olen valmistunut 2009 tietoliikennetekniikan insinööriksi. Taustani on monipuolisissa IT-alan teknisissä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä, keskittyen erityisesti asiakaspalveluratkaisuihin. Työskentelin valmistumiseni jälkeen 8 vuotta Fujitsulla asiantuntijan sekä arkkitehdin rooleissa ja viimeiset vajaat 2 vuotta Tiedolla vastaavissa työtehtävissä. Siirryin Advanialle elokuussa 2019 koska koin, että uudessa roolissa pääsen laajentamaan osaamistani.

Advanialla toimin tuotepäällikkönä, vastuu-alueenani on Contact Center -ratkaisut. Koen, että kyseinen rooli tarjoaa minulle näköalapaikan asiakaspalvelujärjestelmien markkinaan ja mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa myynti- ja konsultointihankkeissa mielenkiintoisille yritysasiakkaille. Saan hyödyntää tässä työtehtävässä teknistä osaamistani ja kokemustani, mutta myöskin laajentaa osaamistani myynnillisempään suuntaan.

Advanialla työskentelee iso joukko ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja ammattitaitoa. Minulle tämä on hieno mahdollisuus kehittyä ja päästä tekemään laadukasta työtä asiakkaidemme kanssa alan parhaita tuotteita hyödyntäen.

Mikko Martsola

Mikko Martsola, Senior Architect


Olen koulutukseltani tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt aiemmin 8 vuotta teleoperaattorin palveluksessa tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävissä. Tulin Advanialle (ent. Vintor) töihin vuonna 2008. Koin, että Advania voi tarjota minulle erinomaiset osaamiset urakehityksen mahdollisuudet.

Advanian palveluksessa olen laajentanut osaamistani muun muassa johtavien valmistajien unified communications & contact center tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin. Minulta on myös edellytetty sertifioitumista näihin tuotteisiin ja näen tämän arvokkaana osana omaa asiantuntijuuttani.

Advanialla työskentelyssä pidän erityisesti monipuolisista työtehtävistäni sekä mahdollisuudesta keskittyä osa-alueisiin, joista itse olen aidosti kiinnostunut.

”Advania koostuu joukosta alansa ammattilaisia, parhaista kumppaneista sekä hyvästä yhteishengestä. Näin saamme tuotettua parhaan asiakaskokemuksen.”

MikaVakkilainen

Mika Vakkilainen,  System Administrator

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietotekniikka-asentaja ja perehtynyt tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Koulutustani olen myöhemmin täydentänyt suorittamalla Datanomi-tutkinnon.

Työskentelin koulutuksen jälkeen lähes 4 vuotta Opiferum Oyssä, web-sivujen koodaajana ja tämän jälkeen vuokratyöntekijänä ja myöhemmin vakinaisessa työsuhteessa City Plus Oy:llä hoitaen teknistä tukea ja asennuksia.

Advanialle siirryin vuonna 2014 (ent. Vintor Oy) ystävän suosittelemana hoitamaan Windows-palvelimien ylläpitoa ja asennuksia.

Työnkuvani Advanialla on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, yksittäisten ongelmatapauksien selvittelyä, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huolto- ja ylläpitoa.
Lisäksi työtehtäviini kuuluu Sharepointin kanssa työskentelyä.

"Mielestäni Advanialla on avoin ilmapiiri ja yrityksessä vallitsee hyvä vuorovaikutus esimiesten ja muun työyhteisön kanssa. Aina voi kysyä ja vastaukset löytyvät nopeasti ja vaivattomasti", kertoo Mika. 

Vapaa-ajalla tykkään lukea Scifi- ja Fantasia-kirjoja sekä pelailla ystävieni kanssa tietokoneella. Kirjalukemiseksi voin suositella David Eddings-nimisen kirjailijan tuotoksia – erityisesti Belgariad on jäänyt mieleen.

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@advania.com ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.

PureConnect