Ihmiset edellä

Kasvata ammattitaitoasi ja tee merkityksellistä työtä kiinnostavien projektien ja ihmisten parissa. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia ja inspiroivan työyhteistön. Tule osaksi pohjoismaista verkostoa, joka luo arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle.

Missiomme on auttaa asiakkaitamme parantamaan toimintaansa uusien teknologiaratkaisujen ja palveluiden innovatiivisella käytöllä, ja olemme hyviä siinä!

Työkulttuurimme on rento ja olemme aina valmiita puhumaan ihmisille, jotka jakavat perusarvomme ja asettavat asiakkaan aina etusijalle.

Asiakaspalvelun kehittäminen

 

Haussa

Operations Manager

Lue lisää

 

Etusivu_woman_600x401

 

Nainen_laptop

 

Haussa

Service Delivery Manager

Lue lisää

Avoin hakemus

Elämme voimakasta kasvun aikaa, mutta jos juuri nyt meillä ei ole sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, saattaa sellainen olla tarjolla hyvinkin pian. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia toteuttamaan ratkaisuja ja asiantuntija- ja tukipalveluita IT-infra-, pilvipalvelu-, verkko- ja tietoturva-alueilla.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Advania kasvavaan joukkoon, voit lähettää avoimen hakemuksen ja kertoa kuka sinä olet ja miksi juuri sinä olisit loistava vahvistus Advanialle.

Lähetä hakemus

 

PureConnect

 

Advanialaiset esittäytyvät

Aake_kuva

Erkki Kondelin – tuttavallisesti Eeka. 


Eeka työskentelee Advanialla nimikkeellä Director of Business Development and Public Sales.

Miten sinusta tuli advanialainen?

Olen työskennellyt pitkän tovin leasingin ja IT-elinkaaren parissa. Olen vastannut julkis- ja valtiohallinnon toimialasta, kumppaniliiketoiminnasta ja ICT-laitteiden kierrätyspalveluista ja laitteiden ostosta. Advanian tarina, kasvupolku sekä arvot puhuttelivat minua. Digitaalisen työympäristön konsepti eli teknologia, prosessit ja ihmiset herättivät heti mielenkiinnon. Uudessa roolissani pääsen laajentamaan osaamistani sekä tuomaan meille julkis- ja valtiohallinnon toimialaosaamista sekä rahoitusosaamisen.

Mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Advanialla päivittäiseen työhön kuuluvat myynti- ja asiakasrajapintatyöskentely sekä digitaalisen työympäristön palveluiden kehittäminen ja edistäminen julkiselle puolelle. Saan hyödyntää tässä roolissa esimerkiksi kokemusta sivistystystoimen tarpeista, unohtamatta soten ja tulevien hyvinvointialueiden muodostumista. Kumppaniyhteistyö, IT-palveluiden kokemus, julkiset kilpailutukset sekä luonnollisesti laitemyynti palveluineen on osa arkea.

Mikä Advanialla on parasta?

Advanialla työskentelee iso joukko ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja ammattitaitoa. Arvot puhuttelevat minua sekä kasvupolku, johon tähtäämme. Asiakaskokemus sekä lupausten pitäminen on minulle äärimmäisen tärkeää ja tunnistan meillä saman hengen. Olemme asiakkaita varten. Luodaan yhteinen suunta ja tavoitteet sekä tehdään matka yhdessä.

Leppoisin terveisin
Eeka

044 547 4422
erkki.kondelin@advania.com

LinkedIN
TwitterMikko Martsola

Mikko Martsola, Senior Architect


Olen koulutukseltani tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri ja työskennellyt aiemmin 8 vuotta teleoperaattorin palveluksessa tietoliikennepalveluiden tuotekehitys- ja tuotteistustehtävissä. Tulin Advanialle (ent. Vintor) töihin vuonna 2008. Koin, että Advania voi tarjota minulle erinomaiset osaamiset urakehityksen mahdollisuudet.

Advanian palveluksessa olen laajentanut osaamistani muun muassa johtavien valmistajien unified communications & contact center tuotteisiin, virtualisointitekniikoihin sekä pilvipalveluihin. Minulta on myös edellytetty sertifioitumista näihin tuotteisiin ja näen tämän arvokkaana osana omaa asiantuntijuuttani.

Advanialla työskentelyssä pidän erityisesti monipuolisista työtehtävistäni sekä mahdollisuudesta keskittyä osa-alueisiin, joista itse olen aidosti kiinnostunut.

”Advania koostuu joukosta alansa ammattilaisia, parhaista kumppaneista sekä hyvästä yhteishengestä. Näin saamme tuotettua parhaan asiakaskokemuksen.”

MikaVakkilainen

Mika Vakkilainen,  System Administrator

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietotekniikka-asentaja ja perehtynyt tietokone- ja palvelinjärjestelmiin, tietoverkon palveluihin sekä ohjelmistojen asennuksiin ja ylläpitoon. Koulutustani olen myöhemmin täydentänyt suorittamalla Datanomi-tutkinnon.

Työskentelin koulutuksen jälkeen lähes 4 vuotta Opiferum Oyssä, web-sivujen koodaajana ja tämän jälkeen vuokratyöntekijänä ja myöhemmin vakinaisessa työsuhteessa City Plus Oy:llä hoitaen teknistä tukea ja asennuksia.

Advanialle siirryin vuonna 2014 (ent. Vintor Oy) ystävän suosittelemana hoitamaan Windows-palvelimien ylläpitoa ja asennuksia.

Työnkuvani Advanialla on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, yksittäisten ongelmatapauksien selvittelyä, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huolto- ja ylläpitoa.
Lisäksi työtehtäviini kuuluu Sharepointin kanssa työskentelyä.

"Mielestäni Advanialla on avoin ilmapiiri ja yrityksessä vallitsee hyvä vuorovaikutus esimiesten ja muun työyhteisön kanssa. Aina voi kysyä ja vastaukset löytyvät nopeasti ja vaivattomasti", kertoo Mika. 

Vapaa-ajalla tykkään lukea Scifi- ja Fantasia-kirjoja sekä pelailla ystävieni kanssa tietokoneella. Kirjalukemiseksi voin suositella David Eddings-nimisen kirjailijan tuotoksia – erityisesti Belgariad on jäänyt mieleen.