Jatkuvat IT-palvelut

Toimiva ja ajantasainen IT-infrastruktuuri vähentää myös tietoturvariskejä. 

Jatkuvat IT-palvelut
Jatkuvat IT-palvelut

Kattavat IT-ympäristön ylläpito- ja hallintapalvelut

IT-infrastruktuuria voi ajatella tieverkkona, jota pitkin tarvittava tieto kulkee oikeaan paikkaan. Jos tie on huonossa kunnossa, eteneminen hankaloituu ja muuttuu turvattomaksi. Tietä on syytä huoltaa ja kunnostaa, jotta yrityksen toimintakyky ei vaarannu. Toimiva ja ajantasainen IT-infrastruktuuri vähentää myös tietoturvariskejä.

Hallinnoidut palvelut kattavat IT-infrastruktuurin muodostaman alustan, jonka päälle yrityksen digitaaliset palvelut rakentuvat. Kyse on välttämättömyydestä, joka muodostaa toimintapohjan erilaisille sovelluksille. Sovellusten kokonaisuus muodostaa yrityksen IT-ympäristön.

Advania tarjoaa kattavan määrään erilaisia hallinnoituja palveluita, joihin lukeutuvat pilviratkaisut, hybridipilvipalvelut, konesalipalvelut, tietoturvapalvelut ja verkkopalvelut - myös kokonaisulkoistuksena. Lisäksi palveluihimme kuuluu myös IT-ympäristön ylläpito. Ylläpitopalvelu koostuu esimerkiksi työasemista huolehtimisesta sekä palvelimien ja lähiverkon ylläpidosta ja valvonnasta.

cloud-55x55

Pilvipalvelut

Kokonaisvaltaista pilvipalveluiden hallintaa ja ylläpitoa, jonka toteutamme parhaiden käytäntöjen mukaisesti yksityisestä julkiseen pilveen, perinteisiin konesaleihin ja hybridiympäristöön. 

Lue lisää
Eye

Liiketoimintapalveluiden turvaaminen

Mitä tapahtuu, kun kiristys- tai haittaohjelma iskee? Miten nopeasti tiedot ovat palautettavissa? Tutustu uuden sukupolven palvelimien ja sovellusten suojaamiseen tarkoitettuun palveluun. 

Lue lisää
network-55x55

Verkkoratkaisut

Uusi ja nopeasti muuttuva toimintaympäristö vaatii ketteriä toimintatapoja ja läpinäkyvyyttä toiminnan tulosten ja ratkaisujen välillä. Tarpeiden kasvaessa ja monimutkaistuessa  suorituskykyinen ja mitattava verkkoarkkitehtuuri on toiminnan kivijalka. 

Lue lisää
saker-IT-ikon

Tietoturvapalvelut

Autamme ennaltaehkäisemään verkon uhan ja tietoturvahyökkäykset, jotta yrityksesi tiedot olisivat turvassa. 

Lue lisää
account-group-1-55x55

Loppukäyttäjäpalvelut

Oikeanlaiset, työntekijöiden tarpeisiin sopivat IT-laitteistot, sovellukset ja kattava IT-tuki tehostavat työn tekemistä ja parantavat työssäviihtyvyyttä.

Lue lisää
“Toimintamme ytimessä ovat asiakkaamme.
Toimimme pitkäkestoisissa, luottamukseen perustuvissa kumppanuuksissa, asiakkaan kanssa yhteisiin tavoitteisiin sitoutuen. "

Haluatko kuulla lisää IT-infrastruktuurin kehittämisestä?

Jos haluat keskustella IT-ympäristönne ylläpidon ja hallinnan kehittämisestä, ole yhteydessä!